Daniel Ricciardo már csak ezért sem érti, miért lettek hirtelen ennyire szigorúak az FIA-nál. „[A versenyzői eligazításon] mindenki Sebre nézett, hiszen neki mindig új sisakja van, és még senki sem szólt neki ezért – mesélte az ausztrál pilóta. – Baromság az egész, mi biztattuk Dannyt, hogy viselje, így is, úgy is van már rajtbüntetése” – árulta el még a rajt előtt.

Forrás: gphirek.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
A ,,közvetítők,, sokszor észre se veszik, ami a pályán látható, pl. a ,,magyar dumagépek,, akkor meg minek rájuk hivatkozni, ami viszont valóban jó lenne ha a rajtszámok minden oldalról, minden szögből jól láthatóak lennének !!!
azösszeskibanévfoglalt
@papa.49: @papa.49: mert az látják, amit a rendező mutat.
a rendezők meg...mennyit láttunk pl. albon előzéseiből? semmit. pedig feljött boxból az 5. helyre
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Ez igaz, viszont számtalanszor látom a képet, és hallom, hogy a két ,,okoska,, egész másról dumál, pl. a Vébernek szokása, hogy magyarázza a ,,gumitaktikát,, mintha egyenes összeköttetésben lenne a az adott csapat vezető mérnökével, aztán kiderül, hogy mégse úgy lett ahogy beharangozta !!!
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Szerintem meg inkább egy szót se szóljanak ))))))))))))))))))))))))))))))
papa.49
@azösszeskibanévfoglalt: Tudod miért kedveltem a tévében a Vitrai által közvetített foci meccseket, hát pont ezért, elmondta amit látott, és slussz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.