Hétvégén a budapesti Duna Aréna adott otthont az Úszó Világkupa soros állomásának. A versenyen rajthoz állt Hosszú Katinka mellett Shane Tusup olasz tanítványa, Ilaria Cusinato is. Ez pedig együtt járt egy kellemetlen helyzettel: Tusup volt felesége mellett elhaladva kísérte a medencéhez az olasz versenyzőt.

Shane Tusupnak nem sikerült viselkednie, amikor elment mellette Hosszú Katinka

A Bors képein jól látszik, hogy Tusup nemcsak, hogy nem köszön Hosszúnak, de el is fordítja a fejét.

Volt felesége sem hagyta szó nélkül a látványos bunkóságot:

– Bár mondhatnám, hogy ugyanolyan úszás volt ez, mint a többi, de nem lenne igaz. Valamilyen szinten ott motoszkált a fejemben ez a helyzet. De én azt szeretem, ha az úszásom beszél helyettem – „üzent” a Borson keresztül Shane-nek Katinka.

(Fotó: MTI)

Forrás: nlc.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amaramaistanna
Egy értelmes ember ilyenkor köszön és sok sikert kíván a volt feleségének, akinek edzője is volt.
papa.49
@amaramaistanna: Ez a fazon mikor volt értelmes ???
Azt aláírom JÓ EDZŐ, hiszen a Katinkának iihon semmi jövőt nem jósoltak a szakemberek, és most sokszoros világbajnok, de mint EMBER EGY SENKI a volt férj !!!
SystemError
@amaramaistanna: Igen és amiatt is mert komoly sportemberek teljesítményéről van szó. Amúgy ez kicsinyes, gyerekes visszavágás ebben a helyzetben..
jesz
Az a fénykép megvan, amin Katinka pasija, és Tusup ott könyököl a VIP lelátó korlátján egymás mellett pár centire? Az új szerelem nem volt szívbajos, felballagott a rezervált lelátóra, odaállt Tusup mellé, és ha Katinka kijött, győzött, nyilatkozott, akkor kulturáltan tapsolt...Tusup meg csak nézett ki a fejéből, mert a mostani tanítványára nem lehetett büszke.
Amúgy sokan figyelték a két bikát, hátha kinyílik a pofonosláda...de ez a műsor elmaradt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.