Tovább formálódik az F1 jövője, legalábbis ami a 2021-től érvénybe lépő szabályokat illeti. Mindenki nagyon szeretné, ha a szabályokat fixálnák végre, de a tízből hat F1-es csapat azonban nem igazán ért egyet a Liberty Media által vázolt tervekkel. Ezekről legutóbb tegnap, Párizsban üléseztek a csapatok az FIA-val és a Liberty-vel. A fordított rajtrácsos indulást és […] A hír Az F1 jövőjéről tárgyaltak tegnap: Nem lesz sprintfutam jövőre először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
helyes

formula e
mahindra racing autója
mintha egy troli állna meg és indulna el :)))
youtu.be/dpSseMJ9DOg
Fantomasz
1 , Amig vannak olyanok akik egy centiliter foszilis üzemanyagot (co2 -es) sportból ,szórakozásból ,kedvtelésből égetnek el ezen a földön addig szinte hiteltelen az aki klimavédelemről papol .
2, A forma 1 már egyébként sem autóverseny hanem kurvagyors és kurvaveszélyes kurvadrága vasak egymásutáni felvonulása erre kiképzett brutálisan megfizetett nemzetközi kámikázé tipusú emberek felbérelésével .
Lófax verseny nincs ! . :-(((((((((((
.
azösszeskibanévfoglalt
@Fantomasz: kenyeret és cirkuszt! ismerős?
nem vagyunk aszkéták, kell szórakozni is.
ha csak szórakozásból használjuk, már rengeteget tettünk a klímánkért
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Neforgasd ki nem hátsókerék ,ott a E forma 1 , A robbanómotoros el fog tűnni ,kis idő .Ez nem kérdés .
Sem hang sem levegőszennyezést nemprodukál . Szerintem ez elég érv mellette . Nemde ?
azösszeskibanévfoglalt
@Fantomasz: persze, h el fog.
már csak a technikai fejlőds miatt is
Fantomasz
@azösszeskibanévfoglalt: Arab olajsejk koldulni fog ,viszik az aranyat és a bentlyt , lamborginit a bontóba . Várom már had lássam .
Teveháton fogják baxni a rezet amire valók :-) De látnám már ,édes jóIsten ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.