Az összefogás újabb példája – hangsúlyozta Németh Szilárd, a magyar szövetség elnöke. A vajdasági Magyarkanizsán szerdán a magyar és a szerb birkózószövetség képviselőinek jelenlétében letették a Vajdasági Birkózóakadémia alapkövét. Az ünnepségen többek között jelen volt Németh Szilárd, a Magyar Birkózószövetség elnöke, aki elmondta, hogy ez az összefogás újabb győzelme, hiszen a magyarkanizsai önkormányzat, a Magyar Nemzeti Tanács és a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia együttműködésével a magyar kormány 963 millió forintos támogatásával épülhet meg a sportcsarnok.

Forrás: nemzetisport.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lesz ez még így sem!

Felettébb baljós árnyék szegény hánytatott sorsú hazánk egén

Miközben ártunk és qurmányunk sértődött, sőt durcás hangon – talán az egyszeri feleség: ja, he te jobban hiszek a szemednek, mint nekem lehet hasonló – rinyál: ha ezek a mocsok karácsonyék nem akarják, hogy Budapest legyen a világ sport-fővárosa!!! =)) Mindeközben gírnök jő és pihegve szól … na jó a derék matyar média újra és újra beszámol róla, hogy: „A vajdasági Magyarkanizsán szerdán a mi drága jó Németh Szilárdunk úgy is mint a magyar birkózószövetség képviselője letette a Vajdasági Birkózóakadémia alapkövét”.
Nos túl azon a rengeteg szokásos bornírt baromság ízlelgetésén túl, amit Rezsi Sziszi jó szokásának megfelelően összehordott – ez azért erősen akadályozza a tisztánlátását – nem árt belegondolni a rögvalóság alakulásába. Már nem csak foci-akadémiákra – Őfenesége kedvenc gügyűje – szórják az adófizetők milliárdjait, hanem már birkozó-akadémiákkal is megszórják a határon-túli kegyenceiket is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.