Hosszú Katinka is csatlakozott Baji Balázs gátfutó kezdeményezéséhez, és kiállt a budapesti atlétikai vb mellett.

Hosszú Katinka üzent az atlétikai vb-t nem támogató Karácsony Gergelynek
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Mint ismert, Karácsony Gergely főpolgármester az önkormányzati választások után azt mondta, megvétózza a projektet, a kormány pedig ezzel nem fog szembeszállni.

Hosszú Katinka Facebook-oldalán azt írta, ő már volt olyan szerencsés, hogy hazai közönség előtt nyerhetett világbajnoki címet.

Sose felejtem el ezt az érzést! Kívánom, hogy minél több magyar sportoló átélhesse a hazai közönség elképesztő szurkolását!

- fogalmazott az úszófenomén.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Katinka, mennyivel járulsz hozzá az atlétikai stadion megépítéséhez? Már kaptál kedvezményes, sokszor kizárólagos használatra egy uszodát a Duna-parton. Csillebércen Sportakadémiát. Megbuktattad Gyárfást. Most már elég.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Katinka, mennyivel járulsz hozzá az atlétikai stadion megépítéséhez? Már kaptál kedvezményes, sokszor kizárólagos használatra egy uszodát a Duna-parton. Csillebércen Sportakadémiát. Megbuktattad Gyárfást. Most már elég.
Nyírfa
Amúgy szó nincs a vb. lemondásáról. Csak nem kell Csepelre új stadion. Jó lenne, ha sportszerű lennél, Hosszú Katinka, és ragaszkodnál a tényekhez. Ha már a kormány hazudós.
nemkati
Hol van az megírva, hogy atlétikai VB csak a fővárosban lehet? Ott van pl Győr, Borkai biztos támogatná, neki 0rbán szerint az összes bűne az, hogy valami furcsa okból szereti levideózni vagy levideóztatni a házasságtörését és a luxusyachton tobzódó nemi életét, hát nosza, a győriek biztos megszavaznák, hogy legyen náluk. De van még pár ötletem, hogy hol lehetne. És csak úgy, hogy a támogatók dobják össze rá a százmilliárdokat, ne minden adófizető. És akkor Katinka is boldog lesz, meg a többi atléta, meg mindenki más, még én is.
görbetükör
Ej, Katinka, ne felejtsd el, hogy szegény, lerombolt ország ez. Nem a stadion, nem a sportverseny az, ami ide kell.
Az életszínvonalat ne csak a sportnál akard növelni, az országban sok nyomorúság van.
Ne akard, hogy csökkenjen a szurkolótáborod!
jesz
Katinka! Ha szabad kérni, csak az úszással foglalkozz...de azzal nagyon.

Az ilyen "kiállok az atlétikai világbajnokságért" felesleges, majd megoldják a nagyok.
Nessy
Annyi milliárdért miért nem lehetett legalább egy univerzális stadiont építeni? Minden sportágnak külön stadion, ami sok év alatt talán egyszer megtelik, aztán már csak a fenntartási költség marad a nyakunkon!
Minden tiszteletem Katinkáé, de azt hiszem, bőségesen ki lett már stafírozva! Minden sportolónak ilyen juttatás, talán valamelyik olaj sejkségben megoldható.
jesz
@görbetükör: Egyetértek! Nálam az ilyen, maximum reklámértékű vélemény is csökkenti Katinka csillogását...
Ha így akar befolyásos barátokat szerezni, azzal nem szerez szurkolókat.
advocat
Szóval, ha a Nép/Puskás-stadiont univerzálisnak építik - mint amilyen volt - nem kellene új stadion. Mert arra van pénz. De ha rokonaid közül valaki pl:az egészségügy közelébe kerül - és nem te fizeted??? Vélemény? Azért az úszó vb-t is megúsztuk NÉGYSZERES áron? Ez sem zavar??? Gondolkozz, ha még nem mosták szét az agyad! Egy baj van, hogy a VB-t Budapesten kell rendezni, de az azért átadható. Szerintem. Nem egy nagylétszámú közönséget vonz az atlétika. Mert kis fővárosunk szállodakapicátását pont az úszó vb idején használták a legkevesebben. Ennyit ezek értékéről. Persze, lehet, hogy a szállodások azt hitték, most kaszálhatnak. A családtagokon kívül nem sok érdeklődő volt itt. Szerintem.
szép új világ
Elhiszem, hogy felejthetetlen élmény a közpénzből épített és fenntartott hazai sportlétesítményekben, hazai közönség előtt nyerni. De hidd el az is kevésbé felejthetetlen élmény ha hazai kórházban, kórházi fertőzés vagy nem megfelelő ellátás miatt, hazai közönség (hozzátartózók) előtt leheled ki a lelked.
kokopelli
@görbetükör: Neki semmi sem drága! Más "kezével" csalánt verni kényelmes! (finoman mondva)
Hány világhírű atlétája van M.o.-nak,és mennyibe kerülne egy érem! Nem hiányozna a "belekerülés"
máshonnan??
Pálinkafőző Rézüst
Katinka, Katinka, eszed 0??? Csak kérdem... Gondolkozz, mielőtt beszélsz...
nusika
...azt nem értem, hogy "" okosak"", miért nem javasolták, kezdeményezték, a tervezők főképp, hogy olyan stadiont építsenek, mint máshol a világon, hogy atlétikai pálya is legyen. Egy kis bővítéssel és nem egy ÚJ STADIONnal bővülne a BETONMONSTRUM !!! ...llehet, hogy akkor kevesebb pénz került volna .a barátok zsebébe ?? Katinka ??? kapott az ""úsztatott"" kijelentésért ??
Klubtag
Tudom, hogy Katinkát különösebben nem érdekli, de azért szíves tudomására hozom, hogy annak idején egy legalább ennyire sikeres sporttársnője irányába megnyilvánuló szeretet és tisztelet csappant meg jelentősen, pedig ő csak rossz helyre ült, nem jártatta feleslegesen a szájacskáját.
advocat
A kormány is látja, hogy szar egy dolog, de az ellenzékre kenik. Mert az olimpia ügyében sem volt népszavazás!!! Ezeken azért érdemes elgondolkodni. Miért nem volt?
kereső
@nusika: Bizonyára azért került 50 milliárd Ft helyett a Puskás "aréna" 170 milliárdba, mert nincs benne atlétikai pálya, meg egyéb sportrendezvények lebonyolitására alkalmas pályák, termek. Van viszon "arany wckefe"!!! az "aranylábúaknak", ha má ennyibe került.
kereső
Úgy vélem,hogy Baji Balázs és Katinka funkcionális analfabéták. Karácsony Gergely nem a atlétikai vb.-t fújta le "nem arról kiván népszavazást tartani, hanem az új !!! stadion épitésről.
ittott
mindenki egyért?, Azért, hogy egy nevesincs apjafasza gátfuthasson itthon?
Csizmás Kond
Most akkor hogy is áűllunk ?...inkább egy paprikajancsi kijelentése a fontosabb mint egy sportesemény ?
...ez most izig-vérig pártfegyelmet jelent vagy elmaradott bunkósságot ?
RonaGyuri
csak a rend kedvéért Karácsony az új teljesen felesleges - csak arra jó, hogy a csókosok gennyesre keresik magukat - stadionról beszélt és arról is csak úgy, hogy meg kellene kérdezni a fővárosiakat!
Kislány te csak ússzál, ha már olvasásértési nehézségeid vannak! =))
Málna
Mondanám, hogy ritkán olvasok itt ennyi butaságot, de akkor hazudnék.
advocat
És mégegy! Katinka! Jársz piacra? Látod a farhátat vásárlókat? Meg majd a következő nyugdíjból, talán futja. Mondjuk egy pl..extra "Túró Rudira", mert igényes a nyugger. Is. A te pénzedből ez semmi. De ti vagytok kevesebben.
Nyírfa
@advocat: Úgy látom, itt jó sokan egyet értünk! :)
Abban is, hogy Katinka kormánypropagandát hirdet, hogy a saját karrierjét nem a honfitársaival szinkronban tervezi, hanem
a többség véleményének, akaratának , az ország pénzügyi lehetőségeinek, valós szükségleteinek a figyelmen kívül hagyásával. Azonban az önzésénél, az akarnokságánál is ellenszenvesebb, hogy hazudik.
Már csak azt várom, mikor írnak petíciót a határon túliak, arra való hivatkozással, hogy ők is szavazópolgárok.
CsipkeRózsa
@Nyírfa: 11:59

Utánad,
12:01 almalibre = Cubalibre
Sámannus
Szoktam én is helyeselni a döntéseit, de most le ment demagógba.
Jelenleg ugyanis teljesen megcáfolja a sportlétesítmények mislyen meddő pénzpazarlást jelentenek, ha csak a stadionok 100-ait tekintjük. Látható, hogy a sportolónak nevezett munkakerülők milyen lelketlenül tudnak viselkedni ha a sportszerű életet is le kell tenni a jobb teljesítmény érdekében
Ha belegondolunk, hogy milyen erőfeszítéseket tesznek egyesek, példamutatóan akkor is amikor megtagadják tőlük a sima edzési feltételeket is, számtalan példa van ilyenre. Vagyis a teljesítmény nem csak a hazai közönséghez van kötve, hanem a sport szövetségek támogatásához is A jelenlegi politika erőfeszítése kimerül a nagy pénznyelő beruházások elindításában, és mélyen elrejtik milyen úton módon tüntessék el a közvagyont.
Álszent dolog, hogy egy VB, vagy EB, esetleg olimpia ezen a helyzeten tud változtatni.
Sámannus
@nemkati: Esetleg Győrt, vagy Debrecent jól lehet kopasztani
Aki Én
Kibicnek semmi sem drága. orbán is megfutamodott a népszavazás elől, tudta, hogy a többség nem kér ebből a korrupciótámogató költekezésből.
Talán egy kevésbé korrupt, kevésbé hazug, közérdekű kormánnyal.
Qqberci
Nyuszika, az úszásra koncentrálj, mert abban jó vagy. A többit meg hagyd a szakemberekre...
1magyar
@Nyírfa: Gyárfást megbuktatta? Akkor ez kiváló teljesítmény volt az úszása mellett.
De Katinka ne felejtse el, hogy ezért a luxusért mennyi minimálbéres van kizsigerelve és hal meg 60 év kora körül.
Nem a sport a legfőbb dolog.
Nyírfa
@1magyar: Katinkát nem érdekli egyetlen minimálbéres sem, sőt, ha itthon nem futtatják tovább, nem pumpálnak a vállalkozásaiba még több közpénzt, szívfájdalom nélkül le fog lépni.
Hogy Gyárfás megbuktatásában mennyire konspirált a fidesszel, nem tudom, de, hogy mellszélességgel akciózott, az tény.
relatív
Sok butaság kering a magyar közéletben, és vannak akik ezt a saját érdekük szerint manipulálják, igazságként hazudva azokat.
Senki sem a sport/sport-rendezvények ellen van ( a jelenlegi főpolgármester pedig kivált nem ! ), de azokat értelmesen - a lehető legkisebb pénzszórás mellett - kell megrendezni, a jelenlegi lehetőségek maximalizálásával, és nem feltétlen egy többszáz milliárd új stadion építése árán.

Manapság nagy gyakorlata van a sokszoros áron készülő építmények sorának, ami párhuzamosan - érdekes módon - egyesek vagyonát a csillagokba segítette, így nagy valószínűséggel a mostani álvita IS csak a pénzek bizonyos átcsoportosítása végett alakul így , ahogy !

A sport-élet támogatása mindannyiunk érdeke, és törekvése IS, kár abból valamiféle aljas párt-álláspont-vitát kreálnia bárkinek, bármilyen sportoló felhasználásával IS !
Nyírfa
@relatív: Ahogy a Nolblogon szoktuk, ha nem akarjuk szaporítani a szót, de nagyon tetszik valami: ++++ :)
Clavigo
Talán jobb lenne ,ha ez a pina azzal foglalkozna ,amihez ért...Már kezdem megunni a folyamatos pofázását,,észosztását...Kibaszottul ki van okosodva ez is,,ha az adófizetők pénzéről van szó...
kokopelli
@Clavigo: ...szeretne a csaj a "promik" között tetszelegni,ha nem kerül neki semmibe!
Lejmolásnak hívtuk anno!!! (...és ha villámlik akkor arra fordulhat...!) (;-))
Clavigo
@durbincs: Ki a fasz kérdezett téged,,te romàn kuka búvàr ?
Nessy
valamikor az atlétika volt a sportok királynője, de ma már nem sok nézőt vonz! A vb ideje alatt lesz közönség, aztán lesz még egy stadion, amit páran látogatnak, de horribilis összegért fenn kell tartani. Nálunk nagyobb, gazdagabb városok sem pályáznak a "sport főváros" címre. Kilóg a fenekünk a nadrágból, de merünk nagyot álmodni!
kokopelli
@Clavigo: a "pofájátjukat" nem tudja leírni a szerencsétlen román,de a "off"-al virít!! (;-))))))
simmering73
Ebbe a rengeteg, felesleges stadionépítésbe belerokkant az ország. Haszna semmi. Rohad az ország a-tól z-ig. Katinka eladta az ördögnek a lelkét, tőle más beszéd nem is volt várható.
Nessy
@simmering73: Kibicnek semmi sem drága!
Józsipapa
Katinka - ússzál együtt a bajival...
sportoljatok; ne politizáljatok...
1magyar
Ha mindenkinek lenne lakása, napi betevőre való, számlákat ki tudná könnyen fizetni akkor esetleg érdekelné a sport is.
De amíg Mo-on az emberek 2/4-e vegetál szarik a sportra és arra is aki luxus kiadásokat engedélyez a pénzükből.
Aki 60 éves korában kénytelen lenne dolgozni (bár sehol nem veszik fel) az meg egyenesen
gyűlöli a pazarlókat akik milliárdokat költenek a sportra és egyéb szarságokra.
1magyar
@durbincs: A hazám nekem a népet jelenti aki ezen területen él.Az igazságos pénzosztásnak szurkolok, mert ezek a luxus sportok nem az első és létbiztonságot jelentik.
Sportországot nem akarok.
1magyar
@durbincs: Migránsellenes vagyok de pld. a mexikói munkások tüntetnek Bp-en egy őket foglalkoztató magyar? cég kizsákmányoló foglalkoztatása ellen akkor mit gondoljak?
kokopelli
@Szeparepa2: ...honnan tudná?Az USA-ban tengette életét magát hülyére keresve,de lehet hogy a jótanácsait
sem ingyen adja? A VB-n is lefutná a saját jólfizetett kűrjét mint prominens!Megszokta,hogy minden mondatért
pénz jár a profiszférában! Igaza van (?),mert ha ß@r lesz a palacsintában azt "a zemberek" eszik meg!
Aki Én
@durbincs: 10:22
Mocskos egy féreg vagy...
szegfue
@durbincs: 10:22 Ön egy igazi ROHADÉK, SZEMÉTLÁDA!!! "Szórakozik" egy halottal, aki már nem tud védekezni?!
Józsipapa
@durbincs: valami értelmeset írjál ... gyökér vagy ...
egy értelmes megnyilvánulásod nincs !!!
almalibre
Nem tudom hányan olvasták el Katinka írását, mert a választékos hozzászólásokból az derül ki, hogy senki, vagy ha elolvasták, akkor komoly gond van a szövegértelmezéssel. Katinka nem támadja Karácsonyt, még csak nem is üzen neki. A kormányt sem dicsőiti, mint ahogy a hozzászólók ezt próbálják belemagyarázni az üzenetbe.
Hosszú kiáll olyan sportolók mellett, akik ugyan jóval kisebb sikereket érnek el nála, de az nem jelenti azt hogy kevesebbet dolgoznak, kűzdenek érte. Ez nem politika, hanem bajtársaisság.
Több üzenetben láttam, hogy azt javasolják Katinkának, hogy maradjon a kaptafánál, úszóként és (vagy) nőként ne szóljon bele a politikába. Ebből egyrészt az derűl ki, hogy ezen hozzászólók megtehetik, mert profik (nem civilek).
Másrészt rámutat a liberálisok képmutatására, kettős mérce meglétére. A szólás szabadság csak addig tart, amíg annak a színe liberális. A nők is csak addig egyenrangúak, ameddig liberális dalt fújnak.
Nessy
@Józsipapa: nem is volt, nem is lesz! Nem adhat mást, csak mi lényege! Jól érzi magát ebben az idióta szerepben, vagy megéri neki! Nem érdemes vele értelmesen kommunikálni, mert valamelyik sértő,értelmetlen szövegét másolja válaszként. Többen már feladtuk!
jesz
@durbincs: picinyem! Látom megtaláltál. Elismerésem az aprólékos melóért . Az éjszakás nővér inkább engedte, hogy a zártosztály gépén szöszmötölj, addig sem zavarod a többieket.
Nem kívánok jobbulást, mert te gyógyíthatatlan vagy. Csak így tovább, ha ezt a zagyvaságot elfogadjuk terápiának.
kokopelli
@Szeparepa2: egyetértek,mert előfordulhat,hogy a magyar himnusz nem fog olyan sűrűn megszólalni,
mint Katinkánál! Én emlékszem azokra a magyar atlétákra,akiknél oly sokszor felcsendült!Nem tudom mit
szólna a közönség,ill. mit érezne akkor,ha nem sikerülne az elvárt érmek "megszerzése"? Igaz,hogy nem
tudom azt sem,hogy legyen vagy nem,és mibe kerül a végén? Irígylem a mindentudókat!A verseny után úgy-
is eltünnek,ha gatyába csúszik az égész! (;-))
kokopelli
..és mikor dől el,hogy "szeretnék" megrendezni a játékokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.