Az épület tervezője szerint.\nRendkívüli módon elkeserítette az a pletyka a Puskás Stadion tervezőjét, hogy vannak székek, ahonnan nem látni a pályát. Skardelli György a Sport TV Mai helyzet című műsorában leszögezte:\n\n\"a mi stadionunk olyan, hogy minden áldott székből, mind a hatvanhétezer-kétszáztizenöt székből a teljes küzdőteret lehet látni, és olyan feltételek mellett lehet látni, ahogyan azt az UEFA és a FIFA előírja számunkra.\"

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A korlátoltak

rosszul viseli a kritikát a Puskás tervezője

Erdei körökben elterjedt a nézet, hogy az új Puskásban nem lehet minden helyről mindent látni. A mit a tervező ingerülten kikért magának: „a mi stadionunk olyan, hogy minden áldott székből, mind a hatvanhétezer-kétszáztizenöt székből a teljes küzdőteret lehet látni, és olyan feltételek mellett lehet látni, ahogyan azt az UEFA és a FIFA előírja számunkra.”!
Aztán a Skardelli György a Sport TV Mai helyzet című műsorában leszögezte, hogy:
persze vannak gondok, mert az előírt korlátok persze belóghatnak a látómezőbe!!
Mos azt kell mondjam, hogy a dolog érhető, csak az a kérdés milyen testmagasságra gondolt a tervezéskor.

Végül egy kis maszek: Bár személyesen csak a kollégáit ismertem, de Dávidról (sőt, +++ maszek a Ferihegyet is ő alkotta) elképzelhetetlen lenne, hogy így gondolkodjon: „Azért drukkol, hogy szeressék az emberek az épületet, legalább annyira, mint a régit.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.