A 111-szeres válogatott kapus ezúttal ifjabb Szijjártó Péternek adta oda a szerelését. Igor Akinfejev, a CSZKA Moszkva kapusa alig egy hete dedikált mezt ajándékozott Szijjártó Péternek születésnapja alkalmából. A csütörtöki Ferencváros–CSZKA Moszkva Európa-liga-csoportmeccs után a külügyminiszter egy Puskás-mezzel mondott köszönetet a 111-szeres orosz válogatott futballistának, aki ezúttal ifjabb Szijjártó Péternek adta oda a mezét.

(Forrás: nemzetisport.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem viccelnek, komolyan gondolják

Miközben Orbán pribékjei keményen megrendszabályozzák a renitens fővárost a derék külgarázdánk ezerrel magánozik

Ahogy a neves blogger nickgrabowszki írta „Kijárási tilalom Budapesten”:

(m.blog.hu/b1/b1/postimage/bp_1573126414.jpg)
Így néz ki Magyarország fővárosának egyik központja és legszebb része, az Andrássy út 2019. november 7-én délben. Az embereket nem engedik az utcára, mert az autokratáknak kell a város.
Ha a kijárási tilalom megfogalmazás – bár voltak részek, ahol a lakók nem tudták elhagyni otthonaikat - talán túlzás is, de Orbán magánhadserege a TEK nem laca-facázott; megszállták a város bizonyos részeit.
Mindeközben a mi derék külgarázdánk családi mezcserét szórakozott. A közelmúltban „Igor Akinfejev, a CSZKA Moszkva kapusa alig egy hete dedikált mezt ajándékozott Szijjártó Péternek születésnapja alkalmából”. Most azaz tegnap „. A csütörtöki Ferencváros–CSZKA Moszkva Európa-liga-csoportmeccs (Ferencváros–CSZKA Moszkva (orosz) 0–0) után a külügyminiszter egy Puskás-mezzel mondott köszönetet a 111-szeres orosz válogatott futballistának”
A derék orosz sport-barát ismét nem volt hálatlan, „aki ezúttal ifjabb Szijjártó Péternek adta oda a mezét.”

(www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/73/13/41/cikk_2731341/1200akinfejevszijjarto_960px.jpg)
Az persze hogy miért és milyen okon adott át egy Puskás mezt az egy igen jó kérdés lehetne!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.