Papíron is megkapta a Magyar Úszószüvetség Dél-Koreából a Kenderesi Tamás zaklatási ügyét lezáró bírósági végzést, így hamarosan összeülhet a fegyelmi bizottság.

Az úszószövetség ragaszkodott a papírozgatáshoz, ezért kezdik csak most tárgyalni Kenderesi Tamás ügyét
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A Nemzeti Sport úgy tudja, a bizottságot a jövő hétre már összehívták, de Kenderesi meghallgatásának pontos időpontja még kérdéses.

Bár az iratok e-mailben már októberben megérkeztek, Wladár Sándor, az úszószövetség elnöke szerint ez a forma nem tekinthető hivatalosnak.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium jelezte is Szöulnak, hogy az elektronikus levél nem helyettesítheti a pecséttel ellátott és a nemzetközi jog előírásai szerint hitelesített, nyomtatott formájú végzést, amit ajánlott levélben kell postázniuk a sportolónak, belátásuk szerint pedig másolatban a Magyar Úszószövetségnek.

Mint ismert, egy 18 éves lány vádolta meg Kenderesi Tamást szexuális zaklatással egy szórakozóhelyen Dél-Koreában. Az esetet azonnal jelezte is a rendőrségnek, akik letartóztatták az úszót, majd később elengedték, azonban tíz napig nem hagyhatja el Dél-Koreát.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Itt ha nincs egy iraton 45 pecsét, meg anyja neve 76 példányban akkor megborul a világ.
Ügyesen altatták ezzel az ügyet, az átlag olvasó egy hetes memóriájából ez már régen kiesett.
A kis sztárocska majd kap egy ejnyebejnyével ékesített irgumburgumot és röhög s markába.
Senki nem vállalja be, hogy az úgynevezett élsportolók fejében rendet csináljon.
sokanvagyunk
@staro2: Van akinél csak a hosszú távú memória működik... Polanski nőinél minimum 44 év kell hogy emlékezzenek valamire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.