A Nemzet Sportolói nevében szólalt meg a leváltott köztársasági elnök.

A nemzet sportolói arra kérik Budapest új vezetőit, hogy járuljanak hozzá a Nemzetközi Atlétikai Szövetség által Budapestnek ítélt 2023-as atlétikai világbajnokság megrendezéséhez

 – közölte a nemzet sportolói nevében Schmitt Pál szombaton.

A közlemény szerint a Nemzet Sportolója címet viselő Balczó András, Hammerl László, Ivánkay Mária, Kamuti Jenő, Kárpáti György, Keleti Ágnes, Magyar Zoltán, Portisch Lajos, Rejtő Ildikó, Schmitt Pál, Székely Éva és Varga János aggodalommal figyeli a világbajnokság megrendezésével kapcsolatos híreket.

Schmitt Pál szeretné, hogy legyen budapesti atlétikai világbajnokság

Meggyőződésük, hogy a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét kelti, hanem fokozza a fiatalok érdeklődését a sport iránt, és a magyarok jó szereplésén keresztül hozzájárul az egészséges hazaszeretet erősítéséhez is – írta.

Hozzátette, Budapest ebben az évben Európa sport fővárosa volt, és bizonyította azt is, hogy a legkülönbözőbb sportágakban képes nagy versenyeket rendezni.

Büszkék vagyunk rá, hogy szeretett fővárosunk, Budapest és más nagyvárosok is az országban számos nagy világverseny megrendezésével hozzájárultak hazánk jó híréhez, nemzetközi megbecsültségéhez

– olvasható a közleményben.

Cikk- és címlapkép: AFP

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Hát igen Plagi bá! Te aztán tényleg hozzájárultál hazánk jó hírnevéhez. Az olimpiai szereplésedre már kevesen emlékeznek ellenben a plágium botrányra annál többen...Csak úgy kérdezem mi van már a doktori címeddel? Azt ígérted megszerzed.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Hát igen Plagi bá! Te aztán tényleg hozzájárultál hazánk jó hírnevéhez. Az olimpiai szereplésedre már kevesen emlékeznek ellenben a plágium botrányra annál többen...Csak úgy kérdezem mi van már a doktori címeddel? Azt ígérted megszerzed.
advocat
Pali bátyám! Te mennyivel szállsz be? Miért nem lehetett a Nép/Puskás stadiont atlétikai rendezvények megtartására is alkalmassá tenni? Egy kis pénzszórás Lölőéknek?
És mitől a nemzet sportolója? Mert kétszer - tartalékként - tagja volt az olimpián a válogatottnak. Egyszer lépett "pályára", akkor is vesztett. Ha jól tudom. Bár ebben tévedhetek.
Yoda69
Snitt Pali, elobb tanuld meg helyesen leirni a sajat neved azutan gyere vissza.
Jut eszembe, doktori megvan?
Eriksson
@Dr plágium: És a többieknek: Schmitt Pál mint sportdiplomata tette meg javaslatát.
Úgy látszik a butaság ragadós
tudode
Nevetséges az, hogy minden havert megajándékozott őfélesége betonszarkofággal több százezerért, természetesen túlárazottan, és egyik sem lett TÖBB CÉLÚ, ahol le lehetne bonyolítani akár ATLÉTIKAI VILÁGBAJNOKSÁGOT is
.
www.youtube.com/watch?v=G2yd1GiJFRo
.
???
RonaGyuri
@Dr plágium: hát igen kevesen tudják, hogy úgy van kér olimpiai aranyérme, hogy összesen egy az egy asszót vívott! =))
Fantomasz
Pali tudjuk 1x jól hadonásztál a kandallópiszkálóval
de azt mond , mi kellene még ?
Yoda69
@RonaGyuri: Olyan mint O1G. Mindig masokkal takarozik. O1G, mindig magyarok moge bujik
Clavigo
@Yoda69: 12.27. Plagizáltam egy hsz-t a facebookról.. "Doktori megvan ?".. ,,," Már másolják neki" :) :)XDXD :)
colibri
Plagipali kapja be! Készüljön inkább a doktorijára, mert a végén doktori nélkül marad!
Macskaszem
Bukottpalkó duguljon már el végre, inkább unokázzon, olvasson, vagy sakkozzon, vénségére ne nyalja orbán seggét.
cikicakk55
"Meggyőződésük, hogy a nagy világversenyek rendezése nemcsak Magyarország jó hírét kelti, hanem fokozza a fiatalok érdeklődését a sport iránt, és a magyarok jó szereplésén keresztül hozzájárul az egészséges hazaszeretet erősítéséhez is – írta" Még is mire és miből sarkallja a fiatalokat a sportra ha lesz Atlétikai Világbajnokság. A csuti csak Foci stadionokat és pályákat épített,ami alkalmatlan egy Atlétikai világversenyre. Igaz,hogy jó atlétánk több van,mint jó focistánk,csak ők nincsenek túl ajnározva fizetésileg. A fiatal korosztály meg,aki esetleg tehetséges is lenne valamelyik sportra,nagyban függ a szülők pénztárcájától.Nem olcsó dolog egy gyereket beíratni foci,úszás,atlétika,vívás,stb csapatba. legtöbb helyen a szülők fizetik a gyerekek versenyekre való utaztatását,a szülők veszik meg a mezt, a cipőt és az egyéb kellékeket. Az Unokám 7 évig focizott.Havonta kb 50-60.000 ft volt a tagdíj,a pálya bérleti díjba való beszállás, a versenyekre való elszállítása a gyerekeknek.Amennyiben nem tudtak buszt bérelni úgy a szülők vitték a gyerekeket a saját autójukon.Volt,hogy egy hónapban 4 hétvégén is. Tehetséges volt a gyerek az edzője szerint,de a fiamék nem győzték anyagilag.
Józsipapa
Vicc pali - én is aggodalommal figyeltem az ÁLAM fői helyesírásodat !!
A nemzeth golyóstolla voltál a plágium ügybe bele buktál...
Nyírfa
Nagyon unom már ezt az aggódást. Annyi aggódni való volt az elmúlt 9 - nem nyolc ! - 9! évben, de , mintha nem hallottam volna a most nyugtalankodók hangját. Ferge Zsuzsáét hallottam. Heller Ágnesét is. De Székely Éváét nem. Magyar Zoltánét sem.
Azt is unom, de nagyon, hogy a világbajnokságra hegyezik ki magukat, és nem arra, hogy Karácsony és mi, budapestiek csak új stadiont nem akarunk! Fújják azt a mérgezett levegőt, amit a fidesz ereget, nem gondolkodnak, nem tájékozódnak,
csak mondják, csak kiállnak, csak demonstrálnak!
Ja: a pénzt se felejtsétek el, a csekkeket majd önkormányzatilag mellékeljük!
Nyírfa
A Pali meg úgy halkuljon el, mint a valamikori Szabad Európa! Nem csak a net nem felejt, én sem!
Nyírfa
@simmering73: Malyd, ha székesfehérvár lesz magyar ország fövárosa. :))
csipetke
@Dr plágium: 12:17 Most helyesírási szótára gyűjtöget.
Dr plágium
@csipetke: Szegénynek nem telik rá a több milliós nyugdíjából??
kereső
Nagyon aggódom "nemzet/orbán sportolóinak" épelméjűségéért. Egy sima mondatot nem tudnak értelmezni!
moareka
Üzenném a hiteltelen plagizáló nagyembernek, s a többi "aggodalommal figyelő" sportolónak, hogy én és még sokan mások, szintén aggodalommal figyeljük, a budapestiek és vidékiek egészségi állapotát, a várólistákra való bejutás várólistáját, az embertelen lakhatási körülményeket, s a magasságos égbe szökkenő árakat...Ki kell jönni a budai palotákból, s talán akkor szembesülnek a valósággal, ha egyáltalán akarnak szembesülni...
Lepényleső
...s vannak nem kevesen akik azt szeretnék ha az ilyen ember hallgatna,s mégsem hallgat a hallgatás szavára?
evacica
Tisztelem a sportolok teljesítményét, de-szeretném, ha ugyan így aggódnának az emberek egészségéért is!Arról nem is beszélve, hogy azt a létesítményt fenn is kell tartani! Vagy azt ezek a tiszteletre méltó sportolok és Schmitt Pál fogja fenntartani? Mert akkor hajrá építsük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.