Willi Weber szerint Schumi vissza fog térni a nyilvánosság elé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Michael Schumacher (@michaelschumacher) által megosztott bejegyzés,

Az Index szúrta ki Willi Weber Schumacher-menedzsernek a Kölni Express című lap számára adott interjúját. Ebben Willi Weber az összefoglaló szerint úgy fogalmaz, ő ugyan a feleség, Corinna Schumacher döntése értelmében nem látogathatja a pilótát annak párizsi rehabilitációja helyszínén, de biztos benne, hogy a mostani gyógyulási folyamat arra irányul, hogy

Michael Schumacher visszatérhessen a nyilvánossághoz.

1994. november 13-án, vagyis 25 éve szerezte Michael Schumacher a Forma-1-ben első világbajnoki címét. Ennek apropóján beszélt az egykori versenyzőről a menedzser, Willi Weber, aki végigkísérte 1991-től 2010-ig a pályafutását.

A hétszeres bajnok Schumacher 2013. december végi súlyos síbalesete és kómája után Weber nem látogathatja egykori pártfogoltját, erről a felesége döntött. Csak a legszűkebb baráti körrel tartják a kapcsolatot, így a 72 éves Weber nem lát rá párizsi rehabilitációjára.

Weber most ugyanakkor a kölni székhelyű Express című lapnak azt mondta:

Harcos típus, nagy küzdő. Ha lesz esélye, a gyógyulásban is ki fogja használni. Ennek így nem lehet vége. Imádkozom érte, és meggyőződésem, viszontlátjuk őt. Szeretném megfogni a kezét, a szemébe nézni, átölelni. Corinna azonban elutasította a jelenlétem. Valószínűleg attól tart, ha találkozom velük, elmondom másoknak is, amit látok

Forrás: Index, Infostart.hu

Címlapkép: Instagram 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Kamu és csak duma egy olyan embertől aki nem orvos ! A családja és az orvosok is nyilatkoztak már régebben ! Nincs új a Nap alatt ! Sajnálatos , fiatalon így megsérülni és így élni , de nem lett volna muszáj ! Egy rossz döntés volt ami a síelésen történt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.