Az új Puskás Aréna pénteki megnyitóján Fürjes Balázs a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos mondta a megnyitóbeszédet. Gundel Takács Gábor azzal konferálta fel Fürjest, hogy ő irányította azt a csapatot, amelyik felépítette az új Puskás Arénát – írta meg az Index.

"15 ezer embernek adott munkát az új Puskás" – Átadta a stadiont Fürjes Balázs

Fürjes Balázs, a budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a Puskás Arénában az avatás napján, 2019. november 15-én. MTI/Illyés Tibor

Nagyon nagy csapat volt, sok posztot kell bejátszanunk – mondta Fürjes. Az építkezés 15 ezernek magyarnak adott munkát; ebben benne van a mérnök, az ács, az alpinista és a gyepmester is.

Ez tényleg csapatmunka volt

- tette hozzá. Fürjes mellett ott állt az egyik ács és az egyik alpinista is.

"Mutassuk meg a fiúknak a szurkolással, hogy milyen lenne a hangulat, ha jövőre az Eb-n itt játszanának"- zárta beszédét.

Fürjes korábban azt mondta, hogy az új Puskás Aréna pénteki megnyitója után már csak az a kérdés, hogy melyik évben rendeznek Bajnokok Ligája (BL) döntőt Budapesten. A kormánybiztos szerint a BL-döntő megrendezésére néhány éven belül sor kerülhet. Emlékeztetett, jövőre a stadion ad otthont az Európa-bajnokság négy meccsének.

"15 ezer embernek adott munkát az új Puskás" – Átadta a stadiont Fürjes Balázs

A Puskás Aréna az avatás napján, 2019. november 15-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Fürjes Balázs elmondta azt is, azt kérték Skardelli György építésztől, hogy az új aréna idézze fel a Népstadiont. Az előző építmény bizonyos elemeit feldolgozták és beépítették az újba – tette hozzá. Fürjes Balázs szerint ez az első olyan nemzeti aréna, amely valóban határidőre és a költséghatárokat betartva készült el.

Forrás: Index, MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@Eriksson: főleg az 3-4 NER-társ, akik gennyesre keresték magukat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
kkora baromságot már rég olvastam. Az állítás igaz. az is iga, hogy voltak olyanok, akiknek csak 2 napig adtak munkát.
RonaGyuri
MOst olvastam, hogy a derék propi és a dologra egy kicsit ráizgult index kihagyott egy fontos momentumor: "Rövid beszélgetéssel tudták le az állami részt az új Puskás Aréna átadóján, Fürjes Balázs kormánybiztost riporterek kérdezték a pályán, aki egy székely munkással érkezett a kezdőkörbe." !!! =))
RonaGyuri
@Qqberci: ne légy már ilyen természetesen a költéshatárok is csak kőbe vannak vésve, mint az alaptörvény!! =))
namihami
És néhány milliónak szenvedést, az ott bemutatott, általuk ""futbalnak"" nevezett produkcióval.
A ""munka"" a NER-társaknak nagy pénzt, a meccs a nézőknek tegnap is és eztán is hosszas szenvedést. És ez nemcsak az itt levonaglott ""derbikre"" lesz igaz.
Szeparepa2
Volt egy Népstadionunk, ott is dolgoztak emberek. Szóval ekkora szánalmas átlátszó aljas demagóg hazugságot, hogy most ez hirtelen ennyi embernek ad munkát, a bolsevik szovjetek óta nem látott a világ...
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Persze, hogyne... meddig? És most hol van a 15 000 ember? Ja, hogy kész a stadion, mehetnek a fenébe...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.