A Puskás Aréna nyitóünnepségének keretében énekelték el az Ismerős Arcok zenekar emblematikus dalát, a Nélküledet azok a felvidéki gyerekek, akik Dunaszerdahelyről érkeztek az eseményre. Nehéz meghatottság nélkül megtekinteni Íme a videó https://www.facebook.com/392016870930528/videos/419713285639220/   Oszd meg másokkal is!

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Már megint gyerekeket használnak kicsinyes célok eléréséhez.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Málna: Nyugi, tudom, mirol beszelek,...:o)))) Foglalkoztam (es tanultam) pszichologiat, es ha nem venned eszre, akkor a puhos nagyon is jol tudja, hogy o mennyire bunos - a vilagosabb pillanataiban - de direkt olyan bunozokkel veszi magat korul, akik mar nagyon sulyos bortonbuntetesben is voltak (nem kevesen gyilkossagert is, mint molnar richard, aki a Lendvai utcai szekhaznal vedte a parthazat, 12-ben) , mert mellettuk o egeszen erkolcsosnek erezheti magat.
Es ezeket a fobunozoket nagyreszt a dunaszerdahelyi maffiacsapatbol szedi ossze, akiknek vannak ilyen koru gyermekei, akikkel politikai pedofilkedhet. orban semmit sem csinal "veletlenul". Amikor volt a marcius 15-i oriasi hovihar, akkor is "veletlenul" egy romaniai magyar csaladot "mentett ki" a fagybol, es erdekes modon nem sokkal kesobb ugyanebbe a nepes csaladba akadt bele megint, es lelkesen fotozkodott veluk. Itt is ugyanez tortent. Csakhogy kozben Magyarorszagon szigoritottak a torvenyeket, amikben gyermekekkel lehessen manipulalni politikai celokra. (Igy kampanyolni sem lehet iskolakban, ovodakban kb. egy fel eve). Mondom, ha masra nem is,. de a PR-ra nagyon odafigyel, hogy pont olyan legyen, mint goebbels-e volt
karma1
@Málna: Egyebkent pedig nem hiszem, hogy ismerted volna a dunaszerdahelyi maffia tortenetet, kulonben atlattad volna te is a szitut. Csak gondolj bele jozan paraszti esszel: miert nem kolozsvari vagy zagreb-i gyerekeket, vagy eppen miert nem lengyel csokosoktol kert gyerekeket erre a celra?
Van egy olyan erzesem, hogy az egesz stadion tele volt dunaszerdahelyi bunozokkel, akik barmikor keszen alltak volna arra, ha valamilyen atrocitas eri a puhost a stadionmegnyiton, hogy szart kavarjanak, balhet csinaljanak, es utana huss, 80 kilometer a hatar, -mar az orszagban sincsenek! A TEK-et meg a tobbi simlis parlamenti gardat ilyen celra nem vehette volna igenybe, mert azokat utol lehet erni egy belugyminiszteriumi vizsgalat soran, mint magyar fegyveres eroket, amig egy ilyen szarkevero , plane kulfoldi bandat evekig elhuzodoan lehet "uldozni". (Az uldozest gondolhatod, hogy hogy ertettem: poltpetya tenne a dolgat, es az osszes iratot besullyesztene a fiokjaba, miutan 30 evre titkositotta volna elobb az anyagot)
Málna
@karma1: Hát én nem láttam át a szitut, és még most sem látom. Ezzel a fantáziával regényt kellene írnod.
Már egy ideje figyelem, hogy kitaláltok valamit - leginkább Orbánnal kapcsolatban - és azt hiszitek, az a valóság. És őt utáljátok a saját fantáziátok miatt. Nem tudom, miért csináljátok ezt. Jártas vagy a pszichológiában, talán te tudod.
Nessy
Szerezzen már valaki egy minimális felhasználó ismerettel rendelkező kis iskolást ennek a "bölcs" halfaroknak, aki ki tudja törölni a naponta sokszor ide kopizott névsorból, aki elhunyt, vagy aki már nagyon régen nem járt erre, bármilyen okból! Nem igaz, hogy valaki ennyire tiszteletlen, és modortalan legyen. Az, hogy ismeretlenül sértegeti az embert, már megszoktuk, részemről elkönyveltem egy debil betegnek, bár azzal időnként lehetett értelmesen is kommunikálni. Előre is köszi! :-)))
Nessy
@durbincs: Csak ön után! Öné az elsőbbség!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.