Befejezte pályafutását Kassai Viktor futballbíró, aki 2008-ban olimpiai, 2011-ben pedig Bajnokok Ligája-döntőt vezetett.

Kassai Viktor visszavonult

Fotó: GABRIEL BOUYS/AFP

"Harmincéves játékvezetői pályafutást fejezek be, hogy új kihívások elé tekintsek. Húsz évet töltöttem a magyar élvonalban, a nemzetközi mérkőzéseken pedig lényegében minden összejött, amit célul tűzhettem ki. Három évtized hosszú idő. Úgy döntöttem, hogy kezdődjön egy új korszaka az életemnek. Nem szeretnék eltávolodni a labdarúgástól, a sportvezetésben képeztem magam az elmúlt időszakban, és bízom benne, hogy sikeres lehetek ezen a területen is" – idézte magyar szövetség honlapja Kassait.

A 44 éves játékvezető egyúttal köszönetet mondott a szövetségnek, a vezetőknek, a pályatársaknak, akik segítettek, hiszen – megfogalmazása szerint – nélkülük nem érhette volna el a sikereket.

MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grincss
@Pegero: Pubika!
Miért akarod anyádat is belekeverni ebbe? :-)
justhpeter
@balos: @grincss: @Pegero: Mihez viszonyítva ítélhető meg ? A hazai labdsarúgás színvonalához ? A nemzetközi játékvezetői teljesítményekhez ? Mindkettőhöz viszonyítva átlagon felüli volt. Hogy hibázott az x hazai és y nemzetközi meccsen ? Igen ! Mi nem hibázunk miközben a dolgunkat végezzük. ? Aki negatíven ítéli meg Kassai tevékenységét ítéltesség egy hétvégi hazai kettős meccs kötelező mehtekintésére, amikor a csapatok egy-két támadást vezetnek, egyes játékvezetők pedig vagy a fradi, vagy a vidi szekerét tolják - ellenféltől függetlenül. Ott lehet élvezkedni.
grincss
Gondoltam, h belekevered a büdös kurva anyádat! :-)))))
grincss
@justhpeter: Igen, de tudnia kellett volna, mikor kell abbahagyni!
Ha az első nagy nemzetközi "balhéja" után teszi meg, akkor rendben, de miért kellett megvárnia a többit?
Így úgy tűnik, leamortizálta korábbi sikereit!
Kétségtelen, voltak neki!
Azért "egy" Zsolt Istvánhoz ne hasonlítsuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.