A szerzetesnek megjelent egy angyal, akitől hármat kívánhatott.\n\nBöjte Csabával ünnepelte a felcsúti Puskás Akadémia évzáróját december közepén, derült ki a klub honlapján közzétett beszámolóból. A Dévai Szent Ferenc Alapítványt vezető szerzetes a fiatal focistáknak beszédét mondott, amit közös imádság zárt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nagyobb a baj, mint gondútam

hogy baj van, hogy nagyon nagy baj van azzal mindenki tisztában van, de hogy már fel is adták az utolsó kenetet??? =))

Az, hogy ártunk és qurmányunk különleges kapcsolatot ápol az egyházakkal, elsősorban a hazai potentátokkal az közismert. Az sem igazán meglepő, hogy a sport – na jó a foci, de az az ő olvasatukban zömmel ugyanaz – is élénk kapcsolatban van az egyházakkal. Így abban sem lenne semmi meglepő, hogy a derék „Böjte Csabával, A Dévai Szent Ferenc Alapítványt vezető szerzetessel, ünnepelte a felcsúti Puskás Akadémia az évzáróját ”
Azonban a derék egyházfi nomen est omen a siker böjtjéről okoskodott. Annak ürügyén, hogy – mint beszámolt róla – nem is kellett pecáznia (ja bocs angyal nem aranyhal), de mégis rászállott és kívánhatott.
Az egész olyan volt/lehetett mint az utolsó kenet. Noch dazu az is kiderült, hogy „Az évzárón az alapító Orbán Viktor a szokásoktól eltérően nem szólt a tanítványokhoz”!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a címben szerintem is van valami; tényleg jó lenne, ha - s nem csak ez az akadémia és nem csak akadémia - mind a 15millió költsége lenne és nem csak nekünk adófizető hatai állampolgároknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.