A 2020-as foci Eb budapesti szurkolói programjainak támogatására 3,8 milliárd forintot, a 2027-es budapesti vizes vb megrendezéséhez kapcsolódóan mintegy tízmilliárd forintot, a veszprémi uszodaberuházás közműfejlesztésére pedig egymilliárd forintot hagyott jóvá a kormány.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„The devil is in the detail.”

S nem is kell hozzá a sorok között olvasni, elég figyelmesen

Mottó:
A nap kérdése:
Egy ilyen trükkből mennyi találmányi részesedés
jár a Toncsinak?

Már az sem piskóta, hogy a Magyar Közlöny tanúsága szerint újabb milliárdok sokasága ömlik – persze nem magáról öntik számolatlanul – a sportra. Pontosabban jellemzően és meghatározóan annak ürügyén bizonyos zsebekbe.
Külön érdekessége van annak a kis aprónak – még a 4 milliárdot sem éri el – amit a tegnapi közleményekből ismerhettünk meg.
A cím szerint „2020-as foci Eb budapesti szurkolói programjainak támogatása”.
Mint ismert „Korábban – értsd a Tarlóssal - az Európai Labdarúgó-szövetség, a Magyar Labdarúgó Szövetség és Budapest Főváros Önkormányzata megállapodást kötött a rendezésről”. Most ehhez kapcsolódóan – pontosabban ennek ürügyén szabadultak meg a 4 milliárdtól. De azért érdekes módón: „A határozat szerint a KKBK Kiemelt Kormányzati Beruházások Központja Nonprofit Zrt. most átvesz a fővárostól azokat a feladatokat, amelyet az említett összegnél a kormány hivatkozott. ”.
S hogy a pénz biztosan eltapsoltassék és a megfelelő módon: „szükséges kommunikációs és rendezvényszervezési feladatokat a KKBK a Rogán Antal miniszter által felügyelt Nemzeti Kommunikációs Hivatal bevonásával valósítják meg”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.