EZ KOMOLYABB DOLOG ANNÁL, HOGY A CIKK VÉGÉN VICCELJENEK! Megdicsérte a Német Labdarúgó-szövetség Felix Brych játékvezetőt, amiért a bíró megállította a játékot, amikor gyűlöletkeltő plakát került a lelátóra.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez a valódi reakció egy valódi KözépEurópa-i országban

A cikk szerzőjének nem kellett volna viccel zárni az irkodmányt

A Népszava számol be róla, hogy:
„Felix Brych vezette a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság hétvégi 23. fordulójában a Borussia Mönchengladbach-Hoffenheim találkozót. Az 50. percben a hazai ultrák egy olyan transzparenst emeltek fel, melyen Dietmar Hopp, a vendégcsapat tulajdonosának feje látható egy célkeresztben. A játékvezető megállította a játékot, és megkérte a rendezőket, intézkedjenek a transzparens eltávolításáról. A műsorközlő hiába kérte többször a drukkereket, ők nem engedelmeskedtek. A lelátó többi részéről "ultrák takarodjatok!", illetve "kifelé a nácikkal!" rigmusokat lehetett hallani. ”
„A botrányos közjáték miatt hat percig állt a mérkőzés. ”!
A dolog meglehetősen tanulságos, azonban innen nézvést szomorú is. Ennél is kevésbé ad okot arra, hogy a szerző buta viccel zárja a cikket:
„Magyarországon a hivatalos verzió szerint a lelátókon nincs sem gyűlölködés, sem kirekesztés, ahogy rasszizmus sem. ”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.