A legfontosabb és legérdekesebb keddi hírek a külföldi foci világából és a nemzetközi átigazolási piacról. Nemzetközi körkép. ANGLIA FA-kupa: A durva kapusbaki után a Liverpool megint kikapott és kiesett – videók Manchester City: A Manchester City labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Yan Couto, a tavalyi U17-es világbajnokságon győztes brazil válogatott jobbhátvédje. Az angol klub a keddi közleménye szerint ötéves szerződést kötött a 17 esztendős futballistával, aki a Coritiba együttesétől a nyáron érkezik a szigetországba. Yan Coutót – akiért sajtóhírek szerint hatmillió fontot fizet a manchesteri klub – posztja legtehetségesebb játékosának tartják, a világbajnokságon hazai közönség előtt ő dolgozta ki a legtöbb helyzetet a védők közül. (MTI)

Forrás: csakfoci.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az Orbáni-i rendszer magasabbrendűségéről

Egy hónapra leállhat az olasz fociélet a koronavírus miatt , avagy egyéb nyalánkságok a friss hírek között

A derék olasz barátaink nagy bajban vannak sportrendezvények is bajba kerültek a vírus-járvány miatt. Egyik intézkedés szerint zártkapus – azaz nézők, fizető nézők nélküli – meccseket rendeznek. Ez komoly érvágás a csapatoknak. Náluk, de a mi sokkal fejlettebb társadalmunkban ez sem lenne probléma, lévén a csapatok nem ebből élnek, már csak azért sem, mert anyagi szempontbon elhanyagolható a különbség. Ahogy egy barátom mondta financiális okokból sokkal egyszerűbb lenne bevezetni az ingyenességet, mint a tömegközlekedésben! =))
Ami pedig a vírust illeti nagyon furán működik hazánkban.
Egyfelől; a hatóságok szerint: még mindig nincs fertőzött hazánkban,
másfelől; Budapesten is járt az a két fiatal diáklány, akiknél koronavírust mutattak ki a cseh laboratóriumi vizsgálatok. =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: egy történet a közelmúlzból:

Gesztusként az első hazai NB I.-es meccsre, amit Vácra kellett vinni, a szombati meccs előtt négy nappal ingyen buszokat kínáltunk ingyen sörrel a szurkolóknak, 500 forintos meccsjeggyel. Végül egy busz jött el, mindössze 30 szurkolóval. Aki ennyit sem tud megtenni, az azért nem a fanatikus szurkoló megtestesítője. Következő alkalommal talán ötvenen is voltak, de az egyik buszt visszafelé összevizelték, üléskarfát törtek le, néhány ülőkét teljesen kiemeltek a helyéről, a busz hátsó hőszigetelt biztonsági üvegét addig ütötték, míg az teljesen használhatatlanná vált és cserélni kellett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.