A Csakfoci.hu információi szerint az NB II.-ben szereplő Siófok futballistái továbbra sem tudnak megállapodni a klubtulajdonossal a fizetések csökkentéséről.

Hetek óta tart az egyeztetés a bérek csökkentéséről az NB II-es Siófoknál, de megegyezés továbbra sincs a tulajdonos és a játékosok között – írja a Csakfoci.hu.

György Tamás először 60-70 százalékos bércsökkentést helyezett kilátásba a lap szerint, majd ezt 50 százalékra módosította, de ezt sem fogadták el a focisták, akik maximum a bérük 30 százalékáról lennének hajlandóak lemondani.

A tulajdonos korábban úgy nyilatkozott, ha

a játékosok nem fogadják el a fizetéscsökkentést, akkor csődbe megy a klub.

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet miatt korábban több NB II.-es klub is bércsökkentést jelentett be, így tett a Nyíregyháza, a Győr, a Gyirmót és a Dorog is. Az első osztályban, az NB I.-ben is felmerült a kollektív fizetéscsökkentés mint javaslat, azonban azt nem fogadták el a klubok, a Fehérvár és a Ferencváros ettől függetlenül csökkentette futballistái fizetését, mégpedig 20 százalékkal – teszi hozzá az Index.

Forrás: Csakfoci.hu, Index

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tudom ajánlani a fizetés nélküli szabadságot.Sok-sok munkavállaló, hogy megtarthassa a munkahelyét ezt választotta.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Nem mennek bele? Akkor kettőt a szemük alá!...
Főlökött
Ha nem mennek bele, közös +egyezéssel, menjenek el utcaseprőnek, mivel ahhoz talán értenének. Közös +egyezés alapján, még a 3 havi munkanélküli sem járna szentjeimnek, így tán el kéne gondolkodniuk, ha van mivel, mihez kezdenek magukkal, életükkel végre !!
Necces téma...
kereső
Tudom ajánlani a fizetés nélküli szabadságot.Sok-sok munkavállaló, hogy megtarthassa a munkahelyét ezt választotta.
vitriol
Ezen az alapon az összes Önkormányzat tiltakozhat az elvonás miatt! A focisták továbbra is rugdoshatják a labdát a felcsúti stadionban!
Borsodi
Közhasznú bért kell adni nekik,igaz annyit se érdemelnek.Legjobb helyük az utcán lenne mert a pályát csak össze köpködni tudják.Élősködő banda.
KisGenyo2
Hát ez tragédia!
Nade kit érdekel ez? XD
Györe-Juhasz Eva
Előszőr megkellene tanulni focizni.
DE A futball nem közhasznu "munka".
Talàn menjenek betegàpolònak fillèrekèrt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.