A kormány hétfőtől az ország egész területén engedélyezi sportrendezvények nézők nélküli, zárt körülmények közötti lebonyolítását, illetve edzések megtartását és látogatását, amivel lehetővé válik a labdarúgó OTP Bank Liga folytatása.

A koronavírus-járvány magyarországi, márciusi megjelenése óta szintén minden csapatsportágban lefújták a bajnokságokat, egyedül a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) nem törölte sorozatait, sőt, kifejezte szándékát a folytatásról. A Magyar Közlönyben csütörtökön éjszaka megjelent 170/2020. rendelettel pedig lehetősége nyílik erre.

Csányi Sándor, a szövetség elnöke egy csütörtöki Facebook-interjúban még úgy nyilatkozott, számításaik szerint május 23. és június 13. között tudnák újrakezdeni az NB I-et, és június végére, július elejére lezárulhatna a sorozat, illetve a Magyar Kupa. Konkrétumot viszont a rendelet leiratának megjelenéséig nem tudott adni.

Az edzések engedélyezése a sportegyesületek által szervezett tréningekre éppúgy vonatkozik, mint az amatőr sport, a szabadidős sport és a tömegsport tevékenységek céljából végzett tréningekre.

Forrás: MTI

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Kinyított a pénzcsap.
""Dől a lé""---és ehhez elég maradt az eddigi teljesítmény. Külön haszon, hogy a (még egyáltalán megmaradt) szurkolók se látjhaták és főlek KOMMENTÁLHATJÁK a fiúk teljesítményét.
Ami ugyan ""kici"", de cserébe legalább nem ""óccó"". És ha drága, akkor ugyebár nem lehet bóvli.
Sámannus
Ki nem szarja le. Én eddig is dolgoztam mint a zállat Bekaphatja mind aki ezzel kérkedik
legott
Annyian bicikliznek, futnak - hogy még soha ennyi embert nem láttam!
Most majd megint beülnek a tévé elé, és nézik, ahogy mások sportolnak - vagy nézik a családtagjukat, ahogy nézi, ahogy mások sportolnak.

Kéne kamerát tenni a tévére, ami felveszi az embert, ahogy 4-8-16 órán keresztül nézi a tévét, aztán másnap azt kell végignéznie.
Ezt egy hónapon keresztül, aztán majd rájön, hogy más életének a nézése az nem élet az ő számára!
Clavigo
Leszarom...!! A focit ,futbalt imádom,,tehát leszarom azt,,amit itthon ,,ez alatt címszó alatt előadnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.