A svéd Duplantis és Kendricks Amerikában ugrik, Lavillenie Franciaországban. Aki többször ugrik 5 méter felett, az a győztes. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) kezdeményezésére a férfi rúdugrás három jelenlegi legmeghatározóbb alakja, a svéd Armand Duplantis, az amerikai Sam Kendricks és a francia Renaud Lavillenie vasárnap megmérkőznek egymással, írta az MTI.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
The Ultimate Garden Clash

Nekem majd 10éve elhunyt Zoli barátom ugrott be a címről

Ahogy az MTI beszámol róla: „A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (WA) kezdeményezésére a férfi rúdugrás három jelenlegi legmeghatározóbb alakja, a svéd Armand Duplantis, az amerikai Sam Kendricks és a francia Renaud Lavillenie vasárnap megmérkőznek egymással: A szabályok szerint a három sztárnak a saját pályáján kell fél órán belül a lehető legtöbbször átugrania az öt métert. Az Egyesült Államokban tartózkodó Duplantis a Louisiana államban, Kendricks pedig a Mississipi államban található otthonában, míg Lavillenie franciaországi házánál fog ugrani. ”!
Nos a dolog a maga módján érdekes, bár sokat elárul a dologról, hogy mik lesznek a szabályok.
Azonban nekem a névről szép-emlékű Zoli barátom egyik kedvenc pornodvd-je ugrik be, melyben a kertvárosban poolboy-ként és gardener-ként tüsténkedő student-ek versengés ugrott be; a z eredményesen becserkészett háziasszonyok, házi-leánykák, házvezetőnők és dadusok számában vetélkedtek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.