A kormány 300 millió forinttal segítette ki őket, így megúszták a csődöt.

Videó jelent meg csütörtök az egri vízilabdacsapat hivatalos Facebook-oldalán, amelyben Szécsi Zoltán klubelnök mellett Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is feltűnt – szúrta ki a HVG. A felvételen arról beszélnek, hogy az első csapatot működtető kft. fizetésképtelenné vált, de a magyar kormány 300 milliós forintos segítségével megmenekült.

Az elnök a videóban a kialakult helyzetért a klub előző vezetését okolta, és arról is beszélt, hogy többször is szeretett volna egyeztetni Mirkóczki Ádámmal, a jelenlegi polgármesterrel, aki eddig elzárkózott ettől. Majd a klub, a játékosok és a szurkolók nevében megköszönte a miniszterelnöknek, a kormánynak és az államtitkárnak, hogy megmentették az egri vízilabdát.

Forrás: HVG

Címlapkép: Facebook

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Ne neki köszönje, a tőlünk elvett pénz!
namihami
Ugyan még a tavalyi pénzek elszámolása se történt meg, de már itt a következő ""farkasflórifillér"". De hívhatnánk ""turisztikaitámogatásnak"" is.
Hol van most az ÁSZ? Az ellenzéki pártok és szervezetek kapucsengőjét (érdekes módon) valahogy hamarabb megtalálja.
CsipkeRózsa
Ne neki köszönje, a tőlünk elvett pénz!
Eladott Ország
Sok mindenkit kellene ebben az országba megmenteni, így többek között a minimálnyugdíjasokat, rokkantnyugdíjasokat, az egész nyugdíjrendszert, az aktív dolgozókat ( a keményen dolgozó kisembereket) , gyakorlatilag az egész orbáni szociális politika úgy szar ahogy van, és sorolhatnánk napestig.
Donáld Tramp
Olimpiai címek ide , oda. Egy kis réteget érdeklő sportág. / ahol uszoda van / Velük még én is úgy vagyok hogy nem lepne meg ha kikerülne az ötkarikás játékokról. Igaz ami helyettük bejönne Amcsi nyomásra az viszont Borzalmas...
Donáld Tramp
@Eladott Ország: Sorold várom napestig :
Eladott Ország
@Donáld Tramp: Az eredmény kézzelfogható.
uploads.disquscdn.com/images/5d4cda07a930f1d12e116754b46b7ae9db72a3634fe9e687fc1db20fe51b1c84.jpg?w=600&h=467
Aki ma Magyarországon szegénynek születik, annak a leszármazottai is hét generációig szegénységben élnek majd. Vagyis hét generáció munkájával juthat csak el egy magyar család a szegénységből az átlagos életszínvonalig. Ezzel az európai országok közül Magyarország számít a társadalmilag legkevésbé mobil társadalomnak Európában. Olyannyira, hogy a hét magyarországi régió közül 4 darab az EU azon 21 régiójához sorolható, ahol az EU-s átlagnak kevesebb mint 50 százaléka az egy főre jutó hazai össztermék.
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_800,h_682/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/08/eurostat.jpg
(Forrás: Eurostat)
Európa térképén jelenleg a nyomorúság vörös foltjaiként van jelen Magyarország. Nálad már nappal is este van, fidesz barma! Nem tudom, mennyi értelme van egy súlyosan paranoiás és belső démonokkal küzdő elme zavaros agymenésére tényekkel és érvekkel reagálni. Te nyilvánvalóan orvosi eset vagy már jó ideje, és ez csak egyre rosszabb lesz. Sürgősen keresse fel orvosát és gyógyszerészét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.