A csakfoci.hu szerint a helyi sajtó tényként kezeli már, hogy nem hosszabbít Dzsudzsák Balázssal a klubja, az Al Ain fél szezon után elengedi a magyar válogatott csapatkapitányát. A 108-szoros válogatott Dzsudzsák 2016 óta játszik az Egyesült Arab Emírségekben. Előbb az al-Vahda, majd pedig az Ittihad Kalba játékosa volt, télen került jelenlegi csapatához, az al-Ainhoz. Az Ittihad Kalba még azelőtt küldte el Dzsudzsákot, hogy lejárt volna a szerződése.

Egyre több jel utal arra, hogy megválik Dzsudzsák Balázstól jelenlegi klubja, az emírségekbeli al-Ain. A Csakfoci.hu sajtóhírekre hivatkozva azt írta, hogy a csapatnál már nem számolnak a magyar válogatott csapatkapitányával, és már nagy erőkkel keresik az utódját. Az is sokat sejtető, hogy a magyar focista nem tért vissza június elején az Egyesült Arab Emírségekbe. A csapat edzőtábora július elején indul, az orvosi vizsgálatokat június 20-án kezdik meg.

A 33 éves játékosnak június 30-ig él a szerződése a bajnokság második helyén álló egyesületnél, Pedro Emanuel edző állítólag már az utódját keresi. A helyi lapok szerint Dzsudzsákot vinné három mások bajnokságbeli klub, és mivel heteken belül lejár a szerződése, átigazolási díjat sem kell érte fizetni.

Emlékezetes: Dzsudzsákot februárban rúgta ki az al-Ittihad Kalba csapata váratlanul. A hirtelen lapát után annyira örült, hogy al-Ain alkalmazza, hogy nem győzte dicsérni új klubját. Dzsudzsák egészen odáig ment, hogy kijelentette:

Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem, ahol tényleg a lehető legjobb kezekben vagyok, és így a válogatott számára is a hasznára lehetek.

"Ezek után a szövetségi kapitány szíve joga eldönteni, hogy beválogat-e vagy sem".

Forrás: csakfoci.hu, 444.hu, Index

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ki érti? Hát bizony, ott focizni is kell tudni! Nem elég egy kiállás a Vezér mellett.
Majd a Videoton vagy a házicsapat, mostmár adóforintokból ugyan, de kárpótolni fog. Eddig nekik voltál sokba, most mi jövünk. De a megfelelő személy melletti kiállás nem veszhet kárba.
RonaGyuri
szép párt alkothat Orbánnal és a Szájjártatóval! =))
namihami
@Pegero: Ez jó volt! Pont a tizes kör közepe.
Clavigo
Előadhatta volna az " andorrai sírós jelenetét ".. hátha... Nem baj,,jó lesz államtitkárnak,szövetségi kapitánynak,,,vagy tök mindegy.. Agyon sztárolt here gyökér... Valamire csak jó lesz ...
Eladott Ország
Dzsudzsák: "Ismét egy PSV-szintű profi klubhoz kerültem" Aha!... lehetne még egy útlevéllel több! Majd jó leszel Szijjártó Petyának a Dunakeszi futsal csapatba.
Gauntlet
Sebaj, a diplomata útlevél jó lesz Fradivárosig is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.