Törvénymódosítással kedvezne a Fidesz az olimpiai érmesek özvegyeinek. Elég lesz csak öt év együttélés, és dupla annyi pénzt kapnak a gyermekes özvegyek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Majd jöhetnek a nagymamák, nagypapák. Ha azt is megszavazza a ""137 igazmagyar"", akkor jöhetnek az unokatestvérek, aztán a még távolabbi rokonok. I tak dalse... Mindössze 9 és fél millióan vagyunk, viszonylag rövid továbborbánosodás alatt a teljes lakosság bekerülhet a kedvezményezettek körébe.
balos
A "zsákban" futás csúcstartója már semmi?
Rockxy
úgyvan, legyen jó széles, vagy még annál is szélesebb.
mer a keskenynek is van széle, de a szélesnek sokkalta szélesebb a széle.
hamálúd, legyen kövér!
de lehet hadházi is, vagy szél.
CsipkeRózsa
A felségek is besegítettek az olimpiai teljesítménybe?
RonaGyuri
Na kérem lehet bocsánatot kérni

Ennél ocsmányabb kihasználása egy nagy sportoló tragédiájának talán nem is lehetséges

Kaptam bőven a pofámra, mikor Őfenesége FB bejegyzése miatt nemtetszésemet nyilvánítottam, mondván kegyeletsértő így kihasználni Benedek halálát. Később már többen kezdtek elgondolkodni a dolgon tapasztalván a propaganda gépezet tobzódását.
Azonban most már undorító mértéket öltött: Szabó Tünde, Bánki Erik és Kocsis Máté vasárnap délben nyújtotta be a javaslatot, amellyel a 2004-es sportörvényt módosítanák!!
Nos a dolog úgy áll, hogy nem tudom Benedek családja egyáltalán rá van-e szorulva, de nem is érdekes, ha igen valóban megérdemelné, hogy gondoskodjunk róluk, aminek számos módja lenne. Azonban, hogy erre egy állandó forrás törvényi alapjait akarják lerakni az nem csak véleményes, de felettébb gyanús is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.