Olaszországban hozták meg a büntetést.

Istenkáromlás miatt adott piros lapot a bíró – több NB1-es focistát is eltiltottak

Istenkáromlás miatt eltiltották a Fiorentina labdarúgócsapatát erősítő Martin Cacerest, valamint Giuseppe Iachini vezetőedzőt.

A 98-szoros uruguayi válogatott hátvéd, valamint a vezetőedző is piros lapot kapott hétfőn a Brescia elleni bajnoki mérkőzésen (1-1), és a fegyelmi bizottság keddi ülésén azt is figyelembe vették, hogy istenkáromlás miatt büntette őket a játékvezető. Éppen ezért Iachinit egy, Cacerest pedig két mérkőzésre tiltották el – áll a liga honlapján.

Olaszországban az istenkáromlás a káromkodások legsúlyosabb fajtája, és mivel a zárt kapus mérkőzéseken mindent jobban lehet hallani, a megszokottnál több büntetés várható a Serie A-ban nem megfelelő szóhasználat miatt.

A firenzei játékosok közül Federico Chiesa sem játszhat szombaton a Lazio ellen, mert hétfőn megkapta ötödik sárga lapját.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit kell ehhez hozzátenni? A digók között is akad néhány ""harrach, hollik"" és hasonló méretes nemiszerv. Ez a kategória nem ""hungaricum"". Hasonló akad ""Made In Italy"" kivitelben is.
namihami
Mit kell ehhez hozzátenni? A digók között is akad néhány ""harrach, hollik"" és hasonló méretes nemiszerv. Ez a kategória nem ""hungaricum"". Hasonló akad ""Made In Italy"" kivitelben is.
nezelodo
Mit csinálna ez a bíró, ha a mi keresztény focistáink meccseit vezetné? Lehet, hogy felmászna a keresztre, és felszegezné magát rá, amikor meghallja a ropilábúak "félmondatos "imáit".
Nessy
Ezt hallja meg Semjén! Nálunk is bevezetteti!
ómió
Hát, ha Allah "elparentálása" miatt halál a "kvóta" - és "haladóék" ezt importálják, nem(?) - akkor ez egy "ványadt felzárkózásnak" is kevés! Persze nem úgy efftársilag!
Giovanni Alba
@Nessy: Mikrofont minden focistára! És mind a százhúsz nézőre!! És mindenkire, aki ott kódorog meccs idején az aréna környékén! Majd lesz itt csend, rend, fegyelem!!! Vagy várj csak ... rémlik valami olyas, hogy az Úr mindent tud, mindent lát és hall, semmi nem marad előle rejtve, de akkor minek is kellenek az önjelölt besúgók, feljelentők? Meg az a másik mondás ugye, hogy : Enyém a bosszú. Vagy az elvakultak nem olvasnak Bibliát? Vagy olvasnak, csak nem értik, hivatkozni viszont hivatkoznak rá?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.