A Puskás Akadémia hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Budapest Honvédot szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a harmadik helyet.

Bronzérmes lett Orbán falujának csapata, Mészáros puszit is adott az éremátadón

A felcsúti együttes története során először végzett a dobogón, ami egyben azt is jelenti, hogy a következő idényben indulhat az Európa-liga selejtezőjében.

OTP Bank Liga, 33. forduló:

Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd FC 2-1 (1-1)

Pancho Aréna 1918 néző v.: Iványi

gólszerzők: Nagy Zs. (35.), Slagveer (83.), illetve George (22.)

sárga lap: van Nieff (19.), illetve Szendrei (50.), Lovric (86.), Hidi (89.)

PAFC:

Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek

Honvéd:

Tujvel – Batik, Kamber (Cipf, 87.), Lovric – Mezgrani, Hidi, Szendrei (Moutari, 73.), Gazdag, Uzoma – Ugrai, George (Kesztyűs, 47.)

Lendületesebben kezdte a mérkőzést a bronzéremre és ezzel a nemzetközi kupaindulásra hajtó Puskás Akadémia, mégis a vendégek szereztek vezetést a Costa Rica-i Mayron George révén, akinek ez volt az első NB I-es találata. Átvette a játék irányítását a Honvéd, a szünetig több veszélyes lehetősége is volt, a pihenőre azonban döntetlennel vonultak a csapatok, mert a 35. percben egy jobbról érkező beadás után Nagy Zsolt a kapuba fejelt.

A fordulást követően a felcsúti gárda igyekezett döntésre vinni a dolgot, sorra dolgozta ki a helyzeteket, de a befejezéseknél a játékosok pontatlanok voltak vagy Tujvel védett. A hajrára fordulva alábbhagyott mindkét együttes lelkesedése, így szinte a semmiből született meg a Puskás győztes gólja: Luciano Slagveer jobbról, éles szögből bombázott a jobb felső sarokba.

A lefújást követően felcsúti örömünnep kezdődött, a játékosok és a szakmai stáb tagjai pezsgőben úszva ünnepelték a történelmi sikert, a harmadik hely elérését, valamint az Európa-liga-szereplés lehetőségét, majd átvették a bronzérmeket Mészáros Lőrinc klubelnöktől.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek"- igazi szittya magyar nevek. 68 milliárdért- importálunk migránsokat. gratulálok orbánnak. De ahogy néztem, a honvédnál ugyan ez. Mennyibe fájnak nekünk ezek a "dolgos magyar" legények?
Úúúúúúúútálom a focit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek"- igazi szittya magyar nevek. 68 milliárdért- importálunk migránsokat. gratulálok orbánnak. De ahogy néztem, a honvédnál ugyan ez. Mennyibe fájnak nekünk ezek a "dolgos magyar" legények?
Úúúúúúúútálom a focit.
Clavigo
@kereső: Nem tudnám focinak nevezni,azt amit nálunk ez alatt a címszó alatt művelnek..
legott
Ceaușescu irigykedik a pokolból: kijutott az Európa-ligába Orbán faluja: felcsut.ezalenyeg.hu/kozugy/ceauescu-irigykedik-a-pokolbol-kijutott-az-europa-ligaba-orban-faluja-7103

És az EU, meg a Néppárt hallgat.
Most van vége a világnak !!!

A világon az összes politikus egy geci!
Az új bűnözési hullám - politikusnak lenni.
mindenki király akar lenni.
Ez undorító és szánalmas primitívség.

Csökken az emberiség IQ-ja - ez a magyarázat !!!

A vérbuta köztörvényes bűnöző gecik lenyúlják a világunkat.
Ezek, elsősorban nácik, de mivel nincs ideológiájuk, ezért ezek bárkik.
legott
Mesél az erdő, te második Trianont Magyarországra hozó buta magyar paraszt!

www.youtube.com/watch?v=mqpIOxKWMtg

A kurva anyád!
szaboria1
Ejnye ennyi pénzért elsőnek kellett volna lenni.
kereső
@Clavigo: Ezt jelenti a "foci társadalmasitása, államositása". Ez vár a "könnyű zenére " IS!, bár lehet, hogy abba nem önt bele a kormány 700 milliárdot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.