A Puskás Akadémia hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Budapest Honvédot szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, ezzel megszerezte a harmadik helyet.

Bronzérmes lett Orbán falujának csapata, Mészáros puszit is adott az éremátadón

A felcsúti együttes története során először végzett a dobogón, ami egyben azt is jelenti, hogy a következő idényben indulhat az Európa-liga selejtezőjében.

OTP Bank Liga, 33. forduló:

Puskás Akadémia FC – Budapest Honvéd FC 2-1 (1-1)

Pancho Aréna 1918 néző v.: Iványi

gólszerzők: Nagy Zs. (35.), Slagveer (83.), illetve George (22.)

sárga lap: van Nieff (19.), illetve Szendrei (50.), Lovric (86.), Hidi (89.)

PAFC:

Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek

Honvéd:

Tujvel – Batik, Kamber (Cipf, 87.), Lovric – Mezgrani, Hidi, Szendrei (Moutari, 73.), Gazdag, Uzoma – Ugrai, George (Kesztyűs, 47.)

Lendületesebben kezdte a mérkőzést a bronzéremre és ezzel a nemzetközi kupaindulásra hajtó Puskás Akadémia, mégis a vendégek szereztek vezetést a Costa Rica-i Mayron George révén, akinek ez volt az első NB I-es találata. Átvette a játék irányítását a Honvéd, a szünetig több veszélyes lehetősége is volt, a pihenőre azonban döntetlennel vonultak a csapatok, mert a 35. percben egy jobbról érkező beadás után Nagy Zsolt a kapuba fejelt.

A fordulást követően a felcsúti gárda igyekezett döntésre vinni a dolgot, sorra dolgozta ki a helyzeteket, de a befejezéseknél a játékosok pontatlanok voltak vagy Tujvel védett. A hajrára fordulva alábbhagyott mindkét együttes lelkesedése, így szinte a semmiből született meg a Puskás győztes gólja: Luciano Slagveer jobbról, éles szögből bombázott a jobb felső sarokba.

A lefújást követően felcsúti örömünnep kezdődött, a játékosok és a szakmai stáb tagjai pezsgőben úszva ünnepelték a történelmi sikert, a harmadik hely elérését, valamint az Európa-liga-szereplés lehetőségét, majd átvették a bronzérmeket Mészáros Lőrinc klubelnöktől.

(MTI)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
"Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek"- igazi szittya magyar nevek. 68 milliárdért- importálunk migránsokat. gratulálok orbánnak. De ahogy néztem, a honvédnál ugyan ez. Mennyibe fájnak nekünk ezek a "dolgos magyar" legények?
Úúúúúúúútálom a focit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Ez a magyar foci szintje 2020-ban. Az első három helyen a kormánypárti oligarchák csapata. Hogy ez nemzetközi szinten mit ér, nemsokára kiderül. Addig is altassuk el éberségünket és örömködjünk.
jesz
@Szeparepa2: óóóó. ..pénzért mindent...mint ahogy Hofi mondta:-szopok, lopok, gombot varrok, csak megfizessék...nos aki fontos emberrel puszilkodik, annak megéri.
namihami
Többször próbáltam célozni rá, hogy a Vezér érdekeltségének olyan helyen kell végezni, ahol nemzetközi pénz van kilátásban. Ellenőrizhetetlen és láthatalan bevétel. Senkinek nem kell vele elszámolni és senki nem ellenőrizheti, hová és kinek fog elfolyni
tudode
Azért van valami, ami a fatornyos falú szülöttének sohasem sikerült, valószínű ísmerettsége okán
.
--- Van valami, ami még Orbán Viktornak sem sikerült soha
.
444.hu/2018/01/05/van-valami-ami-meg-orban-viktornak-sem-sikerult-soha
.
Tehát van pénz, posztó, csak az alapok hiányoznak a bársonyfotelban az ötletelgetéshez!
volvós
Remélhetőleg a korona-vírus észreveszi Őket és a börtöncelláig elkíséri az egész falábú csapatot orbánostul, méhszarostul, sertéstelepestül !!! Mert ugye a müllercilike elvtársnő figyelmeztetett
mindenkit, hogy se kézfogás, se puszi...Igaz, hogy ez a rendelet csak EMBEREKRE vonatkozik,...
kereső
"Tóth B. – Szolnoki, Meissner, Hadzsiev, Deutsch L. – van Nieff – Gyurcsó (Slagveer a szünetben), Plsek (Urblík, 76.), Knezevic (Spandler, 88.), Nagy Zs. – Vanecek"- igazi szittya magyar nevek. 68 milliárdért- importálunk migránsokat. gratulálok orbánnak. De ahogy néztem, a honvédnál ugyan ez. Mennyibe fájnak nekünk ezek a "dolgos magyar" legények?
Úúúúúúúútálom a focit.
Clavigo
@kereső: Nem tudnám focinak nevezni,azt amit nálunk ez alatt a címszó alatt művelnek..
legott
Ceaușescu irigykedik a pokolból: kijutott az Európa-ligába Orbán faluja: felcsut.ezalenyeg.hu/kozugy/ceauescu-irigykedik-a-pokolbol-kijutott-az-europa-ligaba-orban-faluja-7103

És az EU, meg a Néppárt hallgat.
Most van vége a világnak !!!

A világon az összes politikus egy geci!
Az új bűnözési hullám - politikusnak lenni.
mindenki király akar lenni.
Ez undorító és szánalmas primitívség.

Csökken az emberiség IQ-ja - ez a magyarázat !!!

A vérbuta köztörvényes bűnöző gecik lenyúlják a világunkat.
Ezek, elsősorban nácik, de mivel nincs ideológiájuk, ezért ezek bárkik.
legott
Mesél az erdő, te második Trianont Magyarországra hozó buta magyar paraszt!

www.youtube.com/watch?v=mqpIOxKWMtg

A kurva anyád!
szaboria1
Ejnye ennyi pénzért elsőnek kellett volna lenni.
kereső
@Clavigo: Ezt jelenti a "foci társadalmasitása, államositása". Ez vár a "könnyű zenére " IS!, bár lehet, hogy abba nem önt bele a kormány 700 milliárdot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.