Toto Wolff elismerte, hogy kicsit aggódik a Mercedes új fekete festése miatt. A csapatvezető a héten már elmondta, hogy Lewis Hamilton lobbizott ezért, hogy ezzel is kifejezzék a támogatásukat a Black Lives Matter mozgalom iránt. A pletykák szerint azonban a Mercedes bizonyos mérnökei aggódnak a hirtelen és nem várt fekete festés miatt a 2020-as autójukkal […] A hír Wolff: A fekete autó növelheti a túlmelegedés kockázatát először Racingline.hu jelent meg.

Forrás: Racingline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
@durbincs: koma, kihúztad a gyufát. Eddig csak te támadtál, de fordult a kocka. Azt olvastam, hogy bedegeci vagy, később meg hogy nem a bede. Akkor csak a geci?
Nessy
@Gyütt Mönt: Ez te vagy, ezzel a mindenhova beírt idióta szöveggel??? Vagy valaki a nevedben irkál?
Nessy
Ha Hamiltonnak ez volt az agymacskája, ne nyafogjon, ne nyafogjon ha túlmelegszik az autó. Szegény Bottast sajnálom csak!
Gyütt Mönt
@Nessy: bocs, én vagyok, Durbincs megtámadott. Muszáj leckét adnom.
Nessy
@Gyütt Mönt: durbincs helyett minket idegesítesz. :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.