Utolsó mérkőzését játssza vasárnap a Villarrealban a spanyol együttes két visszavonuló labdarúgója, Bruno Soriano és Santi Cazorla.

"Különleges fellépés lesz ez mindkettőnk számára, hiszen gyakorlatilag együtt töltöttük el pályafutásunkat ebben a klubban"

- nyilatkozott a klub honlapján az Eibar elleni bajnoki előtt a 35 éves Cazorla, aki karrierje első kilenc idényében futballozott a Villarealban, majd – megjárva a Recreativo Huelvát, a Malagát és a londoni Arsenalt – 2018-ban tért vissza ismét anyaegyesületéhez. A spanyol válogatottban 2008-tól 81 találkozón szerepelt, s 15-ször volt eredményes.

A 36 éves, tízszeres válogatott csapatkapitány Bruno Soriano mindvégig a Villarreal játékosa volt. 2017-ben már úgy tűnt, vége a pályafutásának, olyan súlyos térdsérülést szenvedett, de végül felépült, s csaknem három évi kényszerszünet után a múlt hónapban újfent pályára léphetett.

A spanyol sajtó úgy tudja, Cazorla csak a Villarrealtól búcsúzik, de még futballozik tovább, ha igaz, a volt Barcelona-sztár, Xavi irányította katari al-Szaddban folytatja.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

LauraEM99
Idе кегeseк egy ideget!
Кészеn áll а kísérlеteкrе!
---
www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.