A Vasas FC másodosztályú labdarúgócsapata leigazolta Radó Andrást, aki zalaegerszegi színekben gólkirály volt az élvonal előző idényében.

Külföld helyett inkább a másodosztályba igazolt az NBI gólkirálya
Fotó: vasassc.hu

Az angyalföldi klub honlapjának hétfői beszámolója szerint a 26 éves támadó szerződése lejárt a ZTE-nél, és számos külföldi, illetve hazai élvonalbeli ajánlattal szemben választotta az NB II-es Vasast, ahol négyéves szerződést írt alá.

Radó eddig a Haladás, a Ferencváros, a Puskás Akadémia és a ZTE színeiben összesen 204 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, 55 gólt szerzett és 40 gólpasszt adott.

"Komoly fegyverténynek tartom, hogy ismét az élvonal aktuális gólkirályával sikerült erősítenünk"

- nyilatkozta Nagy Miklós, a Vasas FC sportigazgatója. "Radótól azt várom, hogy az előző szezonban tapasztalt kiemelkedő teljesítményéhez hasonlóan fontos gólokkal, hasznos gólpasszokkal, agilis, látványos és eredményes támadójátékkal segíti majd csapatunkat a bajnoki címhez, és azt követően az élvonalban is meghatározó játékosunk lesz."

Radó András úgy vélekedett, hogy a klubon és a csapaton is egyértelműen látszik az a koncepció, amelyet felvázolt számára a sportigazgató, és amely télen elkezdődött Angyalföldön.

"Engem is ez fogott meg, ez volt a döntésem fő oka. Volt külföldi lehetőségem, de ez a hosszú távú gondolkodásmód és a hozzátartozó tervek, amelyek a Vasasnál tetten érhetőek, egyértelművé tették a válaszomat"

- tette hozzá.

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RuthBI75
A hеlуi anyukáknak аnоnim szexгe van szükségük!
Csаk üzenet, és kérjе meg, hоgy baszd meg!
----
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.