Lázár János megerősítette a Nemzeti Sportnak, hogy elnökjelölt lesz a Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) hétfői tisztújító közgyűlésén.

A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy Lázár János jelölése az elnöki tisztségre pénteken hivatalosan is megtörtént, és kérésére Markovits László, a Vasas elnöke, korábbi válogatott, magyar bajnok teniszező az alelnöki tisztségre pályázik.

Arról már korábban is voltak találgatások, hogy a Fidesz-politikus elindul az elnöki posztért, de csak most vált hivatalossá az ügy. Korábban Bardóczky Kornél, egykori Davis-kupa-válogatott játékos jelezte elnökjelöltségét.

Az Index emlékeztet, az MTSZ előző elnöksége május elején mondott le, miután kiderült, hogy 3,5 milliárd forintos hiány keletkezett a szervezetnél. A szövetségnek akkor is Fidesz-képviselő, Szűcs Lajos volt a vezetője – teszi hozzá a lap.

Forrás: Nemzeti Sport, Index

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Érdekes, hogy a maffiózók mennyire szeretik a sportot. Például Escobarnak is volt egy focicsapata.
human
Mikor valakinek eszébe jut, hogy bírálja azokat a szerencsétleneket akik ajándékcsomagokért a fideszre szavaznak ne felejtsük el, hogy a sportolók nem tiltakoznak a szövetségük érlére kinevezett NER lovagok ellen, mert a pénz ők szállítják. És nem pár zacskó krumpliról van szó. Cserébe elnézik, hogy pénzmosodaként működtetik a szövetségeket.
namihami
Kb. 2 hete egy sportáruházban elmentem a hokiütők mellett.
Kérem, hogy nevezzenek ki a Hokiszövetség elnökének. Hiszen megszereztem a lehetőséget hozzá.
simmering73
Lázár Annyitisér János teniszfenomén és lepedőakrobata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.