Meghalt Borsos Olivér, közölte csütörtökön este Facebook-oldalán a Magyar Tenisz Szövetség.

Megrendítő hír érkezett, egy pár nappal ezelőtti baleset következtében ma elhunyt Borsos Olivér.

Egy kiváló teniszező és szakember távozott közülünk.

Olivér mindig korosztálya élvonalába tartozott, a korosztályos válogatott keretének is tagja volt, majd ezen tudását is kamatoztatva dolgozott edzőként és pszichológusként a legjobb hazai játékosok mellett.

– írták.

A 29 éves teniszező (a pillanatnyilag legmagasabban rangsorolt magyar teniszező, Balázs Attila edzője) Rogán-Gaál Cecília és Szendrei Dániel esküvőjén vett rész Tihanyban a hétvégén, és a lagzi után súlyos balesetet szenvedett.

A 24.hu úgy tudja, Borsos Olivér, mivel barátnőjével a kulcsukat a lagzi helyszínén felejtették, megpróbált felmászni szállásuk első emeleti szobájába, ám lezuhant. Súlyos sérüléseket szenvedett, egy budapesti kórházban ápolták.

Borsos Olivér a korábbi 182-szeres válogatott kézilabdázó, Borsos Attila, valamint a szintén válogatott Szabó Edina fia volt – teszi hozzá a 24.hu.

Forrás: 24.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A rendőrségi nyilatkozat szerint nem fogyasztott sem alkoholt, sem drogot. Én ezt nem hiszem el... Miért maradt ő ott és miért a nő ment vissza a kulcsért, miért külön eleve. Ha már elment a nő a kulcsért hogyan jött, hogy bemászik..Az egész nem életszerű vagyis nem józanúl. Egy ilyen esküvőn, egy ilyen helyen ahonnan a szállás pár utcára van, mindenki szarik erre a nem lehet inni dologra... Szerintem pont, hogy volt pia, stb és már nem szeretett volna vissza menni, úgy hogy ő vezet, de az anyósülésen sem akart lenni a"menő" buli előtt. Igazából ez nekem nem kerek nagyon, hogy mi történt... Sajnos ilyen baleset bármelyik esküvőn megtörténhet bárkivel legyünk őszinték:), ettől nem lesz rossz ember, ha ez kiderülne, de jó lenne tudni, hogy mi történt a tanulság része miatt, hogy mi történt, mert ezt így nem hiszem el... R.I.P!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@luiz: Tesztelték azt, szerintem pozitív lett, de oda lett szólva nem lett pozitív:)
ila51
@luiz: Halottról vagy jót , vagy rosszat .
nezelodo
Nem jó Rogán és egykori szeretteik közelébe kerülni...
SystemError
@ila51: Ez nem rossz szerintem, ha kiderülne. A társadalmi tanulság is fontos dolog lenne ami most elmaradt. Valamint a rendőrség kézivezérlése is érdekes pontja ennek a kérdésnek szerintem...mert ezt a történet, csak az hiszi el, aki még nem volt esküvőn..:)
Sámannus
Hát a lovaginák veszélyesek ám. Má itt is az fránya ablak. Ugyanúgy mint az oroszoknál, de nekik van plutóniumuk is. Tóninak meg röhög a mája az ilyen peches trubadúrok miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.