Bűncselekmény hiányában megszüntette a rendőség a nyomozást, amit azért indítottak, mert Hosszű Katinka cége szerződés nélkül kapta meg használatba a Duna Arénát - tudta meg a 24.hu.

Nyomozást folytatott a rendőrség Hosszú Katinka cége ellen, megvan az eredmény
Hosszú Katinka Orbán Viktornál csodálja a kilátást. Fotó: Facebook/Hosszú Katinka

A hatóságok hűtlen kezelés és közérdekű adattal való visszaélés vádjával kezdtek nyomozásba, ám egyik esetben sem állapítható meg a bűntény, ezért le is zárták az ügyet.

Az arra alkalmas területeket, medencéket a használó köteles kizárólag sportcélra harmadik személyek részére, így különösen a FINA világbajnokságon induló válogatott magyar sportolók felkészülésének biztosítása vagy utánpótlás-nevelés érdekében ingyenesen biztosítani" – mondja ki a Nemzeti Sportközpontok és a Bp2017 Kft. közötti szerződés. Ennek tükrében a Duna Arénát a Bp2017 Kft ingyenesen adhatja használatba.

Valószínűleg így végez úszásoktatást a létesítményben bérleti díj nélkül a Hosszú Katinka és volt fárje, Shane Tusup által alapított Iron Corporation Kft.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Józsipapa
akkor nem volt véletlen a találkozó...
másnap egy telefon a megfelelő helyre,
és minden megoldódott...
mert ahogy fénylő csillagunk mondta :
" a mi hazánk szíve közepe a törvényesség,
a jog és a rend ".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sámannus
Ezt szándékosan kutyúlták így meg. Ezzel minden zsiványságukat próbálják fedezni.
Sámannus
Lehetett volna akár azt is firtatni, hogyan lett a csili-csáré tervből egy lepukkant deszkabódé, némi magyarázat képen arra, miként lopták el az eredeti ár tízszeresét. Nem csodálnám, ha valahol a nagy tajgában létesülne meg az álom, csak hogy élvezhessük oda kéne a nyaralásunkat megszervezni.
Cicamama55
Mint sportoló tisztelem őt, de mint ember, már régen leírtam...
SystemError
Látod Katinka ilyen a Maffia. Ne fogadj el semmit, mert cinkossà válsz. Aztán "megmentenek" és máris úgy érzed a család tagja vagy...és egy bizonyos értelemben ez màr igaz is..
namihami
Remélem, hogy a nyomozás eredményét közlő sajtótájékoztató anyagán nem felejtették el a dátumot kijavítani. Egy ilyen hiba komoly blama lenne a precíz, elfogulatlan és leginkább pártatlan magyar rendőrség jóhírnevén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.