A Lengyel körversenyen csapattársa előtt tisztelegve vitt mindent a fiatal belga.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak simán sportszakmai bugyutaság

Foghatnánk a mostani nehéz helyzetükre, de valójában ez – legalább is bringában egyértelműen – nem csak nem értenek hozzá, de még lusták is utána nézni, vagy csak gondolni

Az az igazság, hogy a derék index.hu-s sport-fiukák nem szoktak csak úgy beszámolni a bringás eseményekről, csak ha valami nagy balhé van. Valamiért tegnap kettőt is rittyentettek. Igaz tegnapra – a besűrítés miatt – három nagy verseny is jutott, abból kettőről.
Az egyik (lengyel kőrről szóló) végén megemlítvén a harmadikat tettek tanúságot arról, hogy nem csak tárgyi tudásban vannak hiányosságaik:
„A franciaországi Tour de L'Ain versenyen a Kometa-Xstra színeiben két magyar küzd, Fetter Erik és Dina Márton a második szakaszon is jó helyen ért célba, a 18. és a 21. hely lett az övék, és ugyan 4:51-et kaptak az etapgyőztes Primoz Roglictól, de olyanokkal együtt érkeztek be egy csoportban, mint a 2018-as Tour de France-győztes Geraint Thomas, és két évvel ezelőtti Giro d'Italia-első Tom Dumoulin. ”! =))
Hogy megy az idő? Két éve Froome nyerte a Giro-t, Tom második lett ugyanúgy ahogy épp Thomas mögött a TdF-en is, ő 17-ben nyert, ami bizony már több mint 3 éve volt!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.