Anyai örömök elé néz a súlylökő Márton Anita.

Márton Anita súlylökő gyermeket vár
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

A magyar atlétika első világbajnoka csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy februárra várják férjével első gyermeküket.

Márton Anita hozzátette, nem zárja ki a visszatérést és az olimpiai részvételt, de most változtak a prioritások az életében.

(MTI)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MobilNews
@namihami: az hagyján, de vajon milyen lehet a "súlylökő gyermek"? ;-)
Gyütt Mönt
@namihami: én a más sikerének is tudok örülni. Számomra lehangoló, hogy mások nem így éreznek.
namihami
@Gyütt Mönt: Mi ebben a ""siker""? Miért kell ezokból másoknak örülni? Akkor nekünk anno két ""sikerünk"" volt?
Ez egy, mint írtam a családnak, barátoknak örömteli esemény, de ebből médiabalhét csinálni már celebség. ""Nehogy már ne írjon rólam az újság!""
namihami
@MobilNews: Biztosan egy aranyos kiskölyök lesz. Hiszen mind az. Én a fenti @Gyütt Mönt: kolléga ""örömét"" nem értem és osztani se tudom, hiszen semmi közöm hozzájuk.
Gyütt Mönt
@namihami: Márton Anita sikeres súlylökő, a sikerét úgy érte el, hogy senki mást nem szorított ki, szorgalámval érte el a sikereit. Nem doppingolt, nem volt "hátszele", senkinek nem volt a pártfogoltja. Az ilyesmi még a sportban is figyelemre méltó, amennyiben összevetjük a labdarúgók teljesítményével.
namihami
@Gyütt Mönt: Olvastad valahol, hogy én mindezt akár egyetlen szóval is kétségbe vontam. Mint sportolónő előtt---megemelem azt a kalapot, amit nem is hordok.
Ha a sportsikerekkel kerül újságba, akkor én is dicsérő jelzőket fogok írni. Csakhogy ez nem siker, ez állapot. Aminek a sporthoz semmi köze. Ez nem a sportba fektetett erőfeszítéseinek az eredménye, ez magánéleti szex. és azt nem kéne celebeskedéssel a sajtóban lerontani. Arra ott vannak a timikék, cilikék, sztárfeleségek és hasonlók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.