Egy 88. percben szerzett góllal nyert Gulácsi Péter és Willi Orban csapata, a PSG lesz az ellenfelük a keddi elődöntőben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez már az igazodás kezdete?

A derék hazai média matyarkodóbbá tett egy hírt, pontosabban egy interjút az eredeti Pancsó-falvinál

A magyar sport, sőt ha a dagadékot kérded a teljes média legfontosabb portálja interjút készített Gulácsi Péter el, abból az alkalomból, hogy csapata bejutott a BL elődőntőjébe. Pontosabban „az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa az Atlético Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő előtt.” adott interjút. A meccset megnyerték és ennek örömére a derék matyar média idézgetni kezdte a derék pancser, akarom mondani Pancsó pápa Szöllősi György lapját. Pontosabban hellyel közzel, de ezerrel túlmatyarkodva. Bár az igazat megvallva inkább valamiféle blaszfémia jellege lett a dolognak.
A kapós kijelentette, hogy: „Az utóbbi évtizedben a magyar futballisták közül Gera Zoltán jutott európai kupasorozat döntőjébe, a Bajnokok Ligájában pedig senki sem érte el a legjobb négy mezőnyét. Az én fejemben is ott motoszkál, hogy mérföldkövet jelenthetne az újabb győzelem, ha még magasabbra jutnánk, és Willi Orbánnal együtt a magyar szurkolókat is büszkévé tehetnénk. ”
A dolog úgy áll, hogy a többi portál egy kicsit felületesem idézett, mert kihagyott egy fontos momentumot: az utóbbi évtizedben!
„A válogatott kapus Gulácsi Péter lett az első magyar labdarúgó, aki klubcsapatával bejutott a Bajnokok Ligája elődöntőjébe,”, s ehhez hasonló címeket harsognak.
Hmmmm??? Lássuk csak mit is ír erről a wikipédia? „Az UEFA-bajnokok ligája (gyakran csak BL), teljes nevén angolul UEFA (Union of European Football Associations) Champions League, bajnokcsapatok Európa-kupája (BEK) néven indult 1955-ben” és „eddig a legtöbb győzelmet a Real Madrid aratta 13 alkalommal”!!! Igen incl. az első 5-öt zsinórban, köztük a legendás 1960-ast is!!! =)) Aminek a döntőjében - mint tudjuk – volt valaki, aki 4gólt is rúgott!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.