A tavaly magyar bajnok Sopron ügyvezetője szerint hatalmas elismerés, hogy a csapat a második kalapból várhatja a női kosárlabda Euroliga 2020/21-es idényének hétfői müncheni sorsolását.

"Az, hogy a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség az európai top sorozatban harmadik helyre tesz bennünket és a második kalap első helyére sorol, közvetlenül a két orosz gigaklub mögé, az azt hiszem, hogy az egész magyar kosárlabdázásnak hatalmas nagy elismerés"

- fejtette ki Török Zoltán ügyvezető az M1 aktuális csatornának. Hangsúlyozta: jól meg kell becsülni ezt a pillanatot, mivel szerinte a soproni kosárlabdázás számára ez a legmagasabb elérhető eredmény a rangsor tekintetében.

"Azt remélem, hogy ez a sorsolás lehetőséget teremt nekünk arra, hogy valamilyen formában ott tudjunk maradni az európai elitben"

- fogalmazott, hozzátéve: a kiemelés miatt bízik benne, hogy kedvező sorsolást kapnak.

Hatalmas elismerést kapott a magyar kosárlabdázás

A 8-2-es német sikerrel zárult pénteki Bayern München-FC Barcelona labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőt példaként felhozva kiemelte: a mai európai élsportban rengeteg meglepetés van, amire az ember nem számít.

A legrangosabb női sorozat 16 helyére 18 klub adta be nevezését, így négy együttes – köztük a 2019-ben bajnoki ezüstérmes DVTK – selejtezőt játszik.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.