Egy 2,6 kilométeres csövet kell építeni a termálvizes fűtéshez. A közbeszerzésnek nincs becsült ára, így csak utólag derül ki, mennyivel drágul a stadion. Egy évvel az átadás után is drágulhat a 14 milliárdos szegedi püspöki stadion egy vízvezeték miatt – írja az Átlátszó. A Szeged-Csanádi Egyházmegye 8 ezer fős stadionját a Szent Gellért Fórumot a Market Zrt. építette, az eredeti szerződés szerint nettó 9,4 milliárd forintért, de a szerződést többször módosították, utoljára 13,4 milliárd forintra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Beelőzném Bencust

újabb hírek a „püspöki stadion” ügyében

Mondanom sem kell, hogy nem a ladányi sportról, hanem a Szeged-Csanádi Egyházmegye 8 ezer fős stadionjáról van szó.
Maga a hír is érdekes – hisz most derült ki számukra, hogy a távfűtés vizét el is kellene vezetni – de a ma reggelim olvasmányaimmal összevetve ugrott be, hogy mit mondana erre az EMMI bohóca, ha valaki számon kéri. Persze könnyű hiszen azt is elmondta, hogy miért kapnak azegyházi iskolák sokkal többet! =))
„Hazánkban nem fordulhat elő, hogy az egyházi stadion választása plusz terhet jelentsen a szurkolók számára”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.