Komoly tárgyalások folynak.

Hoppá: meglepő melyik klubhoz igazolhat most Dzsudzsák Balázs

Az MTK-val edző Dzsudzsák Balázsnak akár a közeljövőben is ajánlatot tehet a Hungária körúti klub – értesült az MTK életét jól ismerő forrásból az atv.hu. Érdeklődésünkre egy neve elhallgatását kérő klubvezető azt mondta: intenzív beszélgetés zajlik az MTK és a válogatott csapatkapitánya között.

Az MTK a közeljövőben akár ajánlatot is tehet Dzsudzsák Balázsnak – tudta meg az atv.hu a klub életét jól ismerő forrásból. Érdeklődésünkre egy neve elhallgatását kérő klubvezető annyit közölt: Intenzív beszélgetés zajlik a klub sportigazgatója, valamint Dzsudzsák és a futballista ügynöke között, vagyis, ahogy a neve elhallgatását kérő illetékes fogalmazott, „bizonyos értelemben túl vagyunk az “ajánlaton”, bizonyos értelemben előtte”.

Mint ismert: Dzsudzsák Balázs augusztus eleje óta az MTK Budapest edzéseit látogatja.

„Balázzsal régóta jó kapcsolatban vagyunk, így amikor megkeresett azzal, hogy szeretne nálunk edzeni, és formában tartani magát, természetesen örömmel fogadtuk”

- mondta akkor, vagyis augusztus elején az MTK hivatalos honlapjának Polyák Balázs sportigazgató, ám hozzátette: „a találgatásokat megelőzve szeretném elmondani, hogy Balázs nem lesz az MTK játékosa”.

Forrás: ATV

Kép: MTI/Koszticsák Szilárd

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez már a fideszes karrier előszobája. Viktor nem hagyhatja, hogy bukott focistaként legyen majd a húgyagyú hülyékért felelős miniszter. Biztos vagyok benne, hogy Viktor nagy jövőt lát benne!
RonaGyuri
mi ezen a Hoppá és a meglepő?? Ott settenkedik már hetek óta!!! =))
Clavigo
Még az araboknak sem kellett a " zokogó majom "...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.