Súlyosan megsérült.

Brutális balesetbe került a magyar NB I korábbi gólkirálya: egy teherautó gázolta el

Megrázó baleset sokkolta a Füsche Berlin kézilabdacsapatának szurkolóit: a nyáron Tatabányáról igazolt montenegrói válogatott szélső, Milos Vujovicot kerékpározás közben ütötte el egy teherautó. Az NB I 2018-19-es szezonjának gólkirálya súlyos sérülésekkel, de megúszta az esetet.

A baleset egy hete történt, a rendőrség szerint a 36 éves tehergépkocsi-vezető jobbra akart fordulni, amikor az egyenesen haladó játékost elgázolta.

„Csak egy negyed másodpercem volt reagálni, leugrottam a bringáról. Ha nem lennék sportoló, meghaltam volna. A lehető leghamarabb vissza akarok térni a pályára”

– idézte a balszélsőt a Bz-berlin.de portál.

A kerékpárt a teherautó jobb első kereke ripityára törte, míg a kézilabdázó tüdeje sérült meg, illetve több bordája is eltört ezért kórházba vitték és az intenzív osztályon ápolták.

„Milosnak hihetetlen szerencséje volt” – jegyezte meg Bob Hanning ügyvezető igazgató.

Vasárnap elhagyta a kórházat, de most fel kell gyógyulnia a traumából is. Az még messze van, hogy az edzésre gondoljon. Ez a második születésnapja, örüljünk, hogy a balesetnek nem volt súlyosabb következményei.

A portál szerint ebben az évben már 14 kerékpáros halt meg Berlinben, ebből kilencen hasonló szituációban, kanyarodó teherautó kerekei alatt végezték.

Forrás: 24.hu

Kép: Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.