Újabb játékosok fertőződtek meg koronavírussal az Erste Liga-győztes FTC-Telekom jégkorongcsapatánál.

Újabb fertőzötteket szűrtek ki a Ferencvárosnál
Fotó: Facebook/FTC jégkorong

A zöld-fehér klub honlapjának pénteki beszámolója kiemelte: azt követően, hogy szerdán a keret két tagja produkált pozitív koronavírus-tesztet, és került házi karanténba, a csapat többi tagján az előírásoknak megfelelően újabb vizsgálatokat végeztek el. A Covid-19-teszt aztán további csapattagoknál is pozitív eredményt mutatott ki. Az érintettek ezúttal is azonnal házi karanténba és megfigyelés alá kerültek. A weboldal kiemelte:

az összes érintett csapattag jól van.

A klub minden további intézkedést betart és folyamatos kapcsolatban van az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal, amelynek ajánlásait, előírásait figyelembe véve jár el.

Azok a csapattagok, akiknek semmilyen testi tünetük nem volt, és két negatív tesztet produkálnak, a jövő héten fokozatosan edzésbe állnak. Az Erste Liga – amelynek előző kiírása idő előtt, az elődöntőknél szakadt félbe a pandémia miatt

- új idénye a tervek szerint jövő szombaton rajtol el.

A közlemény kitért rá: az FTC-MVM Népligeti Sportközpont működését az eset nem befolyásolja, az edzések, foglakozások minden sportágban továbbra is zajlanak az egészségügyi előírások maximális betartása mellett.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.