CSAK NEKEM ÚJ ÉS MEGLEPŐ??? =)) A Magyar Birkózószövetség a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) új csepeli létesítményében tartotta meg a 2020-as évi rendes közgyűlését. A Magyar Birkózószövetség (MBSZ) pénteken délelőtt a Kozma István Magyar Birkózó Akadémia (KIMBA) új csepeli létesítményében tartotta meg a 2020-as évi rendes közgyűlését. A sportcsarnokban felavatták a nevelőműhely kétszeres olimpiai bajnok névadójáról készült emléktáblát.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak nekem meglepő/újdonság a hír?

Na nem ez a mondvacsinált nagykövetiség

Mottó:
Nem a győzelem, hanem a részvétem a lényeg

A párt központi napilapja vezető hírként adja közre, hogy
„Nagykövetté nevezték ki az olimpiai bajnok Hegedüs Csabát

A Magyar Birkózószövetség a csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián tartotta meg közgyűlését.”
Nos ez egy dolog, de vannak itt érdekes momentumok is: Németh Szilárd mutatta be a KIMBA (Kozma István Magyar Birkózó Akadémia) szakmai koncepcióját!!!
Ráadásul a bemutató közben azt is találta mondani, hogy: „Gondolkodó, egészséges értékrendű birkózókat szeretnénk nevelni. Olyanokat, akik küzdeni akarnak és tudnak, a legjobbak lennének úgy, hogy közben jó emberekké egyaránt válnak. Mindezért olyan vezetők állnak az akadémia élére, akikre méltán lehetünk büszkék, s felnézhet rájuk a jövő generációja”!!! =))
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.