Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, őt jobban érdekli a Fradi szerdai meccse, így azt fogja tévén nézni.

Markus Söder bajor miniszterelnök hétfőn arra kérte a Bayern München labdarúgócsapatának szurkolóit, ne utazzanak el Budapestre a csütörtökön sorra kerülő, Sevilla elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésre a koronavírus-járvány miatt. 

A gyomrom görcsbe rándul, ha a Szuperkupára gondolok. Budapest rizikós hely, nagyon óvatosnak kell lennünk, nem kockáztathatjuk, hogy ez legyen a futball Ischglje

- nyilatkozta Markus Söder utalva a tiroli üdülőhelyre, amely az év elején a járvány egyik gócpontja volt a síszezonban.

Hozzátette, azoknak a szurkolóknak, akik mégis elutaznak a Puskás Arénában sorra kerülő találkozóra, karanténba kellene vonulniuk hazatérésüket követően. Söder azt tanácsolja a drukkereknek, hogy

gondolják újra, valóban igazán szükséges-e ez az utazás, mert bár a Szuperkupa egy szórakoztató mérkőzés, de messze nem a legfontosabb.

A Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján, arra a felvetésre, hogy a bajor miniszterelnök azt mondta, összerándul gyomra a csütörtöki budapesti Szuperkupa-döntő miatt, úgy reagált:

őt jobban érdekli a Fradi szerdai meccse, így azt fogja tévén nézni.

Ha az UEFA és az MLSZ úgy döntenek, a jelenlegi keretek között megtartják a döntőt, akkor mindent biztosítanak, hogy a szurkolók biztonságban legyenek, és ne kapják el a koronavírust – tette hozzá Hollik István.

Az Európai Szuperkupáért csütörtökön 21 órától a Bajnokok Ligájában címvédő Bayern München és az Európa-liga-győztes Sevilla csap össze. A koronavírus-járvány kitörése óta ez lesz az első találkozó az UEFA versenyrendszerében, amelyre beengednek nézőket.

A Puskás Aréna nézőtéri kapacitásának harminc százalékában lehetnek szurkolók, ez 20 ezer nézőt jelent. 

Forrás: Portfolio.hu, MTI

Címlapkép: Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A Bayer edzője sem érti, miért lehetnek nézők a Szuperkupa-döntőn a Puskás Stadionban. Jó, hát Hansi Flick nem egy Orbán Viktor, nem értheti a traktorvezetéstől az űrkutatásig mindenhez is értő küldetéstudat esze járását. Pedig egyszerű a magyarázat: elviselhetetlen lenne, ha valahogy nem az ő akaratához és dicstelen nevéhez fűződne az első olyan mérkőzés, amelyet a koronavírus-járvány kitörése óta nézők előtt tartanak az UEFA versenyrendszerében. Nehogy már egy nyomorék világjárvány keresztülhúzza minden miniszterelnökök legnagyobb kocafutballistájának vágyait. Hát mi a túrónak költött el 190 milliárd forint közpénzt a gyönyörűséges stadionjára.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.