Csütörtökön tizenegyesekkel jutott playoff-körbe a MOL Fehérvár FC a francia Stade Reims ellen, és utána hatalmas ünneplésbe csapott a győztes fehérvári csapat – szúrta ki a 24.hu.

Ekkora buli volt a fehérvári stadion oldalában és az öltözőben, volt olyan játékos, aki a plafonba kapaszkodva tombolt – videó

A győztes Fehérvár játékosai ünnepelnek a szurkolókkal a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének 3. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC – Reims mérkőzés végén a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban 2020. szeptember 24-én. A magyar csapat tizenegyesekkel jutott tovább. MTI/Koszticsák Szilárd

A tizenegyeseknél rögtön az első lövést kivédte Kovácsik Ádám, majd a második próbálkozást úgy megfogta, hogy ki sem jött róla. A fehérváriaktól viszont senki sem hibázott, majd a negyedikként odaálló Loic Nego is betalált, ezzel meglepetésre kiejtette a francia élvonalbeli ellenfelét a magyar csapat.

A győzelem után a fehérvári játékosok kimentek a stadion oldalába és a kerítésen túlról köszöntötték a drukkereket, majd óriási ünneplést csaptak az öltözőben. A leglátványosabban Funso Bamgboye tombolt a csapat Facebook-oldalára felkerült videó szerint – számolt be a 24.hu.

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minden okuk megvolt a fékevesztett örömre és mulatozásra! Hiszen elsöprő teljesítménnyel és az ellenfelet megalázó mértékű és gólarányú mérkőzéssel sikerült továbbjutniuk.
A rengeteg sikeres támadás, a lőtt gólok elsöprő száma, minden örömre okot és magyarázatot adhat.
Igazi ""magyaros siker"" szemtanúi voltunk.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.