Lisztes Krisztián szerint az egész magyar futball profitálhat a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörébe jutott Ferencváros sikeréből.

Lisztes Krisztián szerint az egész magyar futball profitálhat az FTC sikeréből
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A zöld-fehérek korábbi közönségkedvence – aki 25 évvel ezelőtt maga is részese volt a gárda legutóbbi BL-szereplésének – az M1-en arról beszélt, hogy az akkori és a mostani gárdában hasonló a szenvedély és a karakter.

A 49-szeres válogatott játékmester megjegyezte, örömteli, hogy a norvég Molde elleni, keddi összecsapáson – ahol 0-0-s döntetlennel harcolta ki a továbbjutást a csapat – négy magyar játékos is ott volt a kezdőcsapatban, ez a jelenlegi nemzetközi trendek alapján nem annyira egyértelmű.

"Nekünk is voltak remek külföldi futballistáink, akik a játékukkal és a hozzáállásukkal is hozzá tudtak tenni"

- mondta Lisztes, aki szerint a csoportkörbe jutás egy kollektív siker, amelynek a vezetőségtől kezdve a csapaton és a szurkolókon át mindenki a részese.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Szét fogja a Fradi osztani a pénzt és nem kell újabb adóforintokat önteni ebbe a feneketlen zsákba?
Komoly aggályom van, hogy ez is csak szétfolyik a sok potyaleső kezei között és most lesz még néhány meccs, aztán jön az újabb süllyesztő. De ez addigra már a megfelelő zsebekben lesz...
justhpeter
Lisztes Krisztián téved. A fradi a magyar foci egyik sírásója. A költségvetésének döntő része állami forrásból származik. Tekintettel arra, hogy a keret nagy része külföldi, az anyagi helyzetre a játékosok adásvétele szintén nagy szerepet játszik a költségvetésben. A labdarúgó szövetség részéről a fradista üzleti modell kiemelt támogatásban részesül a hazai bajnokságban szereplő többi csapat és a fair play kárára.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.