Egy kis technikai ok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Öt meccs után?? Még szerencse, hogy nem félidőben! Gyorsan kell hozni egy törvényt, miszerint a stadionban a fűre lépni tilos! Kormánybiztost kinevezni ennek ellenőrzésére!
Ez már tényleg agyrém!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@lusta: Mentségemül szolgáljon, hogy nem vagyok foci rajongó. Egyszer voltam a stadionban focimeccsen nagyon régen, de untam. Az évenkénti SZUR viszont nagyon jó műsor volt!
Nyírfa
A szívem vérzik, hogy milyen felesleges beruházásokra, összegányolt munkákra megy el a pénz, miközben menekül itthonról, aki tud, mert rohad az ország. Csak földrajzilag vagyunk Európában.
kereső
Mi került ezen akkor 190 milliárdba? Meg tudja mondani valaki? És miért az adófizetők állják a magyar miniszterelnök gyermekkori álmainak "megvalósitását"??
Nyírfa
@Nessy: 16 évesen, újságot árulva keveredtem a Népstadionba, fogalmam sem volt, kik játszanak, de olyan helyes volt a fiú, akivel együtt végeztem a diákmunkát, hogy szívesen üldögéltem mellette a lelátón. Később mást is. :)
legott
A világ pénze sem elég ezeknek.

Magyar gyerekek éheznek, családok veszítik el az otthonukat, szerelmek érnek véget belefásulva...

Mekkora pénzégetés már a sport - ÉS A SOK MUTYI KÖRÜLÖTTE - az egész világon !!!
Az összes sportoló egy munkakerülő geci - CSAK !!!
Ép testben ép lélek? - LÓFASZT !!! EZ NEM IGAZ !!!
Qqberci
@Nessy: Nem is lehetsz rendes NER-tag...

Én a Népstadion avatásán voltam kinn, kaptam egy lufit ami hazáig leeresztett, nagyapám meg egy korsó sört, amit viszont helyben elfogyasztott...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.