3,2,1… Irány az edzőterem!

Így lehet belevágni a rendszeres sportolásba – itt vannak a tippek

Nagy fába vágta a fejszét a Csak a Nőknek magazin csapata. Elhatározták ugyanis, hogy rendszeresen sportolni fognak. Élményeikről, némi öniróniával megfűszerezve, a magazin honlapján számolnak be. 

Nagy lelkesedéssel ugrottunk bele a majdnem ismeretlenbe, hiszen eddig nem igazán volt időnk arra, a karantén vége óta, hogy magunkkal is foglalkozzunk. De most ezen változtatunk és rendíthetetlenül elindultunk az életmódváltás felé, kezdve az edzőteremmel való barátkozással…Ebben segítségünkre sietett a Springday Health Club teljes csapata is!

- írják.

"A Springday egy fantasztikus hely a sportolni, kikapcsolódni vágyóknak! Hatalmas területen, exkluzív környezetben alakulhat és szépülhet az ember, divatos türkiz és kellemes ezüst szürke színekben. Az edzők és a kiszolgálás mind barátságos és közvetlen. Az edzőtársak intelligens, kulturált emberek! Egy különleges gépezet van elhelyezve a terem közepén, amely a „Milon” névre hallgat. Ez kifejezetten kedvezett főnökünknek, Magdinak, mert kiszámítható az ideje, hiszen a teljes edzést 36 perc alatt lehet elvégezni".

Hozzáteszik:

Jó, azért őszintén be kell valljuk, hogy nem az edzőterem súlyai, gépei csábítottak minket, hanem az utána következő megszámlálhatatlan szauna, a pezsgőfürdő és a medence, melyeket mesebeli hangulatvilágítás kísért…

A teljes cikk ITT olvasható el.

Forrás: Csak a Nőknek magazin

Címlapkép (illusztráció): Pixabay CCo

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.