A címvédő Ferencváros 2-0-ra legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójának szombati játéknapján.

Az FTC így már 57 mérkőzés óta veretlen hazai pályán a bajnokságban: 11 döntetlen mellett ez volt a 46. győzelme. Az Újpest ellen pedig lassan öt éve nem veszített a pontvadászatban: öt döntetlen mellett kilencedik alkalommal győzte le a lila-fehéreket, sorozatban ötödször.

Lendületesen és veszélyesen kezdett a Ferencváros, amelynek ígéretes helyzetei is adódtak. Az Újpest kizárólag a védekezésre összpontosított, a labdát nem tudta megtartani, azt legtöbbször hamar, már a félpálya környékén elveszítette. A félidő közepén a hazaiak visszavettek a tempóból, ráadásul több technikai hibát elkövettek, így a vendégek kicsit fellélegezhettek.

2-0-ra győzött a Fradi az Újpest elleni derbin

A 39. percben mégis vezetéshez jutott a Ferencváros – a jobb szélről beívelt labdát Nguen Tokmac fejelte a kapuba –, majd az egyre inkább magára találó újpesti gárda pillanatai következtek, de lehetőségeit nem tudta egyenlítő gólra váltani.

A vendégcsapat a második félidő elején is irányított, viszont a 61. percben szöglet után ismét a hazaiak voltak eredményesek, akkor Somália révén. Kiegyenlített mezőnyjáték mellett megmaradt a küzdelem és a tempó, amelyről a mindkét oldalon érkező cserék gondoskodtak. A 80. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, de Tallo a kapu fölé és mellé emelt. A hátralévő időt a Ferencváros rutinos tudta le – csupán Frimpong sportszerűtlenségért kapott piros lapja borzolta a kedélyeket –, így ismét legyőzte újpesti riválisát.

(MTI)

(Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
A kérdés az lehetne, hogy vajon hány focidrukkert talált meg a korona!!!
namihami
@Pálinkás Pál: 05.04: Tiszteletben tartva a véleményed, azért megkérdezném Tőled, hogy szerinted minden, a virológiával és azzal kapcsolatos tudománnyal kapcsolatos elismert szakember hülye? Senki nem ért hozzá vagy csak a saját renoméját akarja erősíteni? Esetleg a maszk és egyéb, a járvánnyal kapcsolatos iparágban anyagilag érdekelt?
Mert az Orbán kormány nagyot kasz...nem, már tarolt, rajta, de hogy a világban mindenki--- na, azt azért nem hiszem.
namihami
@Pálinkás Pál: És mégegy kérdés:: Szerinted a világ/ország összes fertőzöttje és halottja kizárólag zárt helyen, beltéren szerezte a nyavalyáját? Mert a szabadban mégsem lehet, ugye?
Sámannus
Van még normális ember akit ez érdekel.
Pálinkás Pál
@namihami: tételezzük fel,igazad van...mivel mindketten tudjuk,kik betegednek meg a fertőzéstől, mert a többség észre sem veszi...akkor mi a jó fenéért nem tudnak az érintettek a valagukon maradni pár hétig?? mellesleg hogyne...szabadban is meg lehet fertőződni, de nem cseppfertőzéssel, ergo ha szabadban fertőződsz a coviddal akkor az levegőben terjedő,nem csepp...akkor meg megint ott vagyunk hogy sz@rt sem érnek a maszkok,..talán először tisztázni kéne hogy mi ez,és mi a fertőzés metodusa...,mert ha valóban csepp, akkor bizony szabadtéren,ha nem köpnek le, vagy nem tüsszögnek rád, nem tudsz megfertőződni... de külön a te kedvedért leírom hogy lehet például cseppel szabad levegőn fertőződni,bár ahhoz saját magad kellesz...például megfogsz valamit ,ami fertőzött ,és utána megtörlöd a szemed...de ehhez megint semmi köze a maszknak,igaz???
Pálinkás Pál
@namihami: Nos...ez az elején lett elrontva...a WHO már elismerte...legújabb ajánlásuk../pár napos/ az hogy ne legyenek lezárások, ne legyen távolságtartás ,mert több kárt okoz mint amennyi hasznot.. csak a politika olyan ,hogyha már belemerül nyakig a hazugságba, nem tud kikeveredni belőle..virológusok...nézd meg a magyarokat, szlávik, jakab...stb...azóta lettek ennyire maszkhívők...szigorításhívők,mióta rapporton voltak orbánnál...nézd meg szlávik pár videóriportját, még az orbáni találkozó előttről...nem linkelek,ügyes vagy megtalálod...Merkely...állítja,a vírus nem változott ,mi lettünk lazábbak../itteni cikk/...akkor nézd meg a tavaszi Merkely riportokat,cikkeket...csak jött a rapport...és gondolom rektor akar maradni,ezért teljes mellszélességgel belefeküdt az orbáni hülyítésbe!!! elvégre a SOTE teszt 10 000 véletlenszerű teszteltből 3...azaz három pozitívot talált...nem beteget,csak pozitívat.. de különösebben nem érdekel a dolog...itthon dolgozom, nem busszal járok...nagybevásárlást kihozatom...és kertes házban lakom...ergo nem nagyon kell a maszkban bohóckodnom...csak dühít a nyilvánvaló hülyítés, amire rengeteg ember vevő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.