Azonos idővel vágott neki az utolsó időfutamnak a két éllovas, végül az Ineos ásza volt a gyorsabb.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak a rend kedvéért

a derék fírkászok megint nagyot mentek

Tegnap véget ért az idei Giro!
Túl azon az idétlen matyarkodáson, amit az egyébként minden elismerést – elismerést nem tudatlan tapsikolást (ami néha őrjöngésbe csap) – megérdemlő Valter jó szereplése ürügyén elkövettek, alapvető marhaságokat is nyomatnak. Ennek közös példája a derék EUSP-os Gergő, aki szerint – most fijje Wazze, ez a lökött évek óta jól él abból, hogy bringát közvetít – egy nehéz szakaszon szerzet top 10 nagyobb eredmény, mint egy (szökésből elért) szakaszgyőzelem!!! =))
A blődli, ami talán szintén Gergőtől származik, azzal kapcsolatos, hogy a 20. szakaz után az a helyzet állt elő, hogy két versenyző másodpercre ugyanannyi idővel állt az élen! Nos ezt egységesen úgy indokolták, hogy „Hindley a korábbi két időfutamnál mért töredék másodpercekkel volt jobb, ezért kapta meg a rózsaszín trikót”. Azt most hagyjuk, hogy ITT ( contre-la-montre) nem időfutam, de szó sincs töredék másodpercekkel volt jobb, vagy mint Gergő tette kerekítésről zagyvált.
Csak és csupán annyi történt, hogy az ITT-k esetében a ténylegesen mért időt (századmásodpercre mérnek) vették figyelembe az összeadásnál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.