Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő érdekes megfigyeléseket tett a vasárnap rendezett Nyíregyháza-DVSC NB2-es örökrangadó körül.

Maszk nélkül cigányoztak a debreceni futballszurkolók, kiakadt a képviselő – videó

A 444.hu által szemlézett levelében azt írja, a meccs előtt-után a debreceni focihuligánok ezres nagyságú csoportját intézkedés nélkül kísérték a rendőrök át a városon.

Minden járványügyi szabályra fittyet hányva vonultak 3-4 kilométeren át a városon a vasútállomástól a stadionig majd vissza „szokásos” stílusukban. Ott „természetesen” a közel hatezer fős közönség mutatóban is alig viselt maszkot. A városban gyakorlatilag közfelháborodás van

- írja Lövei.

A debreceni szurkolók vonulását videóra vették, itt például jól hallható a "pusztulj, tirpák, pusztulj" című örökbecsű, az "álmaimban egy tirpáklány" című sláger, némi cigányozással fűszerezve:

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Háááát ehhez nem lehet sokat hozzáfűzni!! Szégyen és gyalázat, hogy ezt a csürhét ennyi rendőrautó kiséri, nemhogy közbeavatkoztak volna! Ja, hogy ez a lényeg???:DDD

HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Istenem ilyen nyomorult emberek a teraszról zárt ajtók mögül emberkednek ;) !! Ha ezek a magyarokat szerető emberek felmentek volna a fehér cigányokhoz az egész lakást lerombolták volna vezekkel a nyomorultakkal együtt!!
namihami
Na ugye, hogy egyetlen fillér se kidobott pénz, amit a ""magyar focira"" költ a Mi Bölcs Vezérünk.
A képek láttán csak megerősödhet az az általános vélemény, hogy ez kell, erre van a legnagyobb szüksége a népnek. ""Éhe a szépnek, éhe a szónak""--mint azt a felvonulók irodalmi műveltsége is oly plasztikusan bizonyította.
Ez a ""tudósklub"" jellemző a hazai futbaléletre.
Namely
"Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő érdekes megfigyeléseket tett a vasárnap rendezett Nyíregyháza-DVSC NB2-es örökrangadó körül."
Azta!!! Hát ez aztán az oknyomozó képviselő!!! Kiderítette, hogy a focidrukkerek:
1. Eléggé szeretik az italt.
2. A drukkerek dalait nem a dalai láma írja (a szóviccért elnézést kérek)
3. A rendet, jogszabályokat nem tartják be.

Ez hiánypótló volt.

A videó készítőinek:
ha valaki/valami nem tetszik az országban, azért nem az egész országot kell szapulni. Ahogyan a benneteket ért sérelem sem a "magyarok" az okozói. Ha mégis éltek ezzel az egyszerűsítéssel, akkor nem kell megsértődni azon, ha valaki azt mondja, hogy "minden cigány bűnöző".

@ágimami: miért kellett vona közbeavatkozni?
justhpeter
@namihami: Nekem is az jutott eszembe, hogy felvonult a debreceni akadémiai tagozat Nyíregyházán.
SystemError
Hulladék patkány-tróger Kubatov csicskák!
nezelodo
Hogy videózták őket? Az fideszes debreceni hagyomány! Ha nem volt ott a pártrendezvényen akinek ott kellett lenni Kósa vezetése idején, az ellenőrizhető volt a videókon, és annak nem termett narancs! Ez a szurkoló tömeg pedig a pártot támogató szellemi elit volt, nem kell csodálkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.