Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő érdekes megfigyeléseket tett a vasárnap rendezett Nyíregyháza-DVSC NB2-es örökrangadó körül.

Maszk nélkül cigányoztak a debreceni futballszurkolók, kiakadt a képviselő – videó

A 444.hu által szemlézett levelében azt írja, a meccs előtt-után a debreceni focihuligánok ezres nagyságú csoportját intézkedés nélkül kísérték a rendőrök át a városon.

Minden járványügyi szabályra fittyet hányva vonultak 3-4 kilométeren át a városon a vasútállomástól a stadionig majd vissza „szokásos” stílusukban. Ott „természetesen” a közel hatezer fős közönség mutatóban is alig viselt maszkot. A városban gyakorlatilag közfelháborodás van

- írja Lövei.

A debreceni szurkolók vonulását videóra vették, itt például jól hallható a "pusztulj, tirpák, pusztulj" című örökbecsű, az "álmaimban egy tirpáklány" című sláger, némi cigányozással fűszerezve:

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Háááát ehhez nem lehet sokat hozzáfűzni!! Szégyen és gyalázat, hogy ezt a csürhét ennyi rendőrautó kiséri, nemhogy közbeavatkoztak volna! Ja, hogy ez a lényeg???:DDD

HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Focihuligánok?
.
Ezzel az erővel lehetne utcabált is rendezni a kódis fiatalok számára, hogy legen választási lehetőségük: focirülettel, vagy tánccal levezetni a bennük felhalmozódott feszültséget, vagy népsporttal.
.
Nem minden fiatal vesz részt szívesen őfélesége agymosodájában, a Fidelitas-ban!
.
Nem csak üzengetni kellene a fiataloknak, hanem tenni is értük
.
www.youtube.com/results?search_query=orb%C3%A1n+viktor+%C3%BCzenete+a+fiataloknak
.
!!!
ágimami
Háááát ehhez nem lehet sokat hozzáfűzni!! Szégyen és gyalázat, hogy ezt a csürhét ennyi rendőrautó kiséri, nemhogy közbeavatkoztak volna! Ja, hogy ez a lényeg???:DDD

HAJRÁ MAGYARORSZÁG HAJRÁ MAGYAROK!!!
rokker33
Nem követtek el illegális tevékenységet a véleménynyilvánítást meg nem tilthatják főleg ezeknek az embereknek nem,akik nem fossák össze magukat pár büdös cigánybűnözőtől! Akik meg videoztak tipikus nyomorult emberek akik kerülik az ilyen embereket és ha meglátnak egy cigányt ,már abban a pillanatban összeszarják magukat!
rokker33
Istenem ilyen nyomorult emberek a teraszról zárt ajtók mögül emberkednek ;) !! Ha ezek a magyarokat szerető emberek felmentek volna a fehér cigányokhoz az egész lakást lerombolták volna vezekkel a nyomorultakkal együtt!!
namihami
Na ugye, hogy egyetlen fillér se kidobott pénz, amit a ""magyar focira"" költ a Mi Bölcs Vezérünk.
A képek láttán csak megerősödhet az az általános vélemény, hogy ez kell, erre van a legnagyobb szüksége a népnek. ""Éhe a szépnek, éhe a szónak""--mint azt a felvonulók irodalmi műveltsége is oly plasztikusan bizonyította.
Ez a ""tudósklub"" jellemző a hazai futbaléletre.
Namely
"Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő érdekes megfigyeléseket tett a vasárnap rendezett Nyíregyháza-DVSC NB2-es örökrangadó körül."
Azta!!! Hát ez aztán az oknyomozó képviselő!!! Kiderítette, hogy a focidrukkerek:
1. Eléggé szeretik az italt.
2. A drukkerek dalait nem a dalai láma írja (a szóviccért elnézést kérek)
3. A rendet, jogszabályokat nem tartják be.

Ez hiánypótló volt.

A videó készítőinek:
ha valaki/valami nem tetszik az országban, azért nem az egész országot kell szapulni. Ahogyan a benneteket ért sérelem sem a "magyarok" az okozói. Ha mégis éltek ezzel az egyszerűsítéssel, akkor nem kell megsértődni azon, ha valaki azt mondja, hogy "minden cigány bűnöző".

@ágimami: miért kellett vona közbeavatkozni?
justhpeter
@namihami: Nekem is az jutott eszembe, hogy felvonult a debreceni akadémiai tagozat Nyíregyházán.
SystemError
Hulladék patkány-tróger Kubatov csicskák!
nezelodo
Hogy videózták őket? Az fideszes debreceni hagyomány! Ha nem volt ott a pártrendezvényen akinek ott kellett lenni Kósa vezetése idején, az ellenőrizhető volt a videókon, és annak nem termett narancs! Ez a szurkoló tömeg pedig a pártot támogató szellemi elit volt, nem kell csodálkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.